Iulia Albu le-a luat la bani mărunți pe vedetele care s-au bucurat de vacanțe exotice în această perioadă. Criticul de modă a avut câteva mesaje tranșante la adresa Adelinei Pestrițu și Biancăi Drăgușanu.

Prima dată, Iulia Albu s-a legat de imaginea Adelinei Pestrițu, din Maldive.

„Poți să mergi în Maldive în mai multe feluri, în general poți să zbori, poți să mergi și pe jos. Când mergi pe jos e ceva mai dificil, pentru că, vedem din această imagine, s-ar putea să întâmpini niște probleme la labă. Laba piciorului Adelinei este, practic, mai mare decât capul ei, ceea ce este ceva… Ca să ne înțelegem, când ne dorim să ne micșorăm capul și să ne lungim picioarele există și alte programe de editare decât cele mai ieftine care ne fac să arătăm așa.

Oricum, o văd cam tristuță pe Adelina, o fi din cauza faptului că n-a avut o perioadă prea glorioasă în ultimul timp și au fost foarte mulți răutăcioși care au spus tot felul de lucruri la adresa ei. Nu noi, pentru că noi nu suntem niște răutăcioși.”, a spus Iulia Albu pe un ton ironic la Măruță.

„Micșoratul capului mă îngrijorează”

După Adelina Pestrițu, a urmat Bianca Drăgușanu, tot din Maldive.

„Când zbori la altitudine foarte mare, altă problemă este aceea că ți se poate micșora capul, nu doar să ți lățească laba piciorului.În general, micșoratul capului mă îngrijorează, nu neapărat lungirea picioarelor, pentru că toată lumeavrea să aibă picioarele mai lungi decât le are, dar totuși nimeni nu are capul atât de mic.”, a spus Iulia Albu la Pro Tv.

VEZI ȘI: Iulia Albu le-a criticat dur pe Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu: “Mi se pare lipsit de orice fel de bun gust și de bun simț să faci asta” | VIDEO

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *