Iubita lui Speak și-a pus fanii pe jar, după ultima fotografie publicată pe contul ei de Instagram. Ștefania s-a afișat pe Internet aproape… goală!

Fără doar și poate, iubita lui Speak este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. Conștientă de atuurile sale, Ștefania nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare. Iar ultima ședință foto i-a lăsat pe toți mască.

Artista a renunțat la inhibiții și s-a lăsat fotografiată… aproape goală! Ca să nu lase la vedere mai mult decât trebuie, Ștefania a purtat o haină de blană pe trupul ei tras ca prin inel.

”Vine iarna”, a scris Ștefania în dreptul fotografiei postate. Iar fanii au reacționat pe loc!

”Doamneee feresteeee 🤤esti SUPERBAA🔥🔥”, ”Doooooaaaaamneeee🔥🔥🔥 esti bombaaa!!💣💣💣”, ”Perfectă 💕”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Ștefania, ședință foto incendiară

Speak și Ștefania se căsătoresc vara viitoare

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, dar și una dintre cele mai îndrăgite echipe din cadrul emsiunii ”Asia Express”. Și, iată, că după mai bine de trei ani de relație… Speak a decis să facă pasul cel mare și să o ceară de nevastă pe Ștefania.

Înainte de a intra în competiția ”Asia Express”, Speak a cumpărat inelul de logodnă. I-a fost greu să îl ascundă, dar i-a reușit. Așa că, în momentul în care și-au citit scrisorile unul altuia, la finalul unei dintre probele de la ”Asia Express”… artistul s-a pus în genunchi și a întrebat-o pe iubita lui dacă vrea să își petreacă restul vieții alături de el. (CITEȘTE ȘI: SPEAK ȘI ȘTEFANIA AU FĂCUT SHOW LA CHEFI LA CUȚITE: ”TOCMAI TU NU NE-AI DAT CUȚITUL?”)

Printre lacrimi, răspunsul, a fost ”Da!”, iar apoi Speak i-a pus inelul pe deget logodnicei sale. Cei doi au anunțat și când vor face nunta.

”Cred că vara viitoare. Eu și Ștefan am vorbit pentru că încă nu e totul foarte sigur. Am zis că e perioada pandemiei și că nu e ok să facem vara asta. Am zis vara viitoare”, a spus Ștefania la Antena 1.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *