Giuliano Stroe, supranumit cel mai puternic copil și cel care a reușit să intre în Cartea Recordurilor nu mai stârnește interesul de odinioară. Mai mult, pentru ca el să poată participa la un campionat de box, tatăl acestuia a fost nevoit să scoată la licitație o pereche de pantofi sport de-ai fiului său, precum și o minge.

Tatăl lui Giuliano Stroe, cunoscut de toți drept micul Hercule a ajuns la fundul sacului. Dacă în anul 2009 numele copilului era pe buzele tuturor, iată că anul 2021 este unul cum nu se poate mai dureros pentru el.

Giuliano Stroe a ajuns la mâna fanilor săi. Pentru a putea participa alături de fratele său la un campionat de box, tatăl lui a scos la licitație o pereche de pantofi sport și o minge ce i-au aparținut lui Giuliano Stroe și cu care făcea furori în anul 2009, atunci când a intrat în Cartea Recordurilor și a fost desemnat cel mai puternic copil din lume.

Giuliano Stroe, în prezent

Tot atunci, tatăl acestuia a fost acuzat că îl exploatează, din dorința de a obține bani, iar antrenamentele sunt mult prea dure pentru un copil atât de mic. Mai mult, la un moment dat, tatăl lui Giuliano Stroe a fost la un pas de a fi decăzut din drepturile părintești, pentru rele tratamente aplicate minorului.

Cum arată acum Giuliano Stroe

În ceea ce-l privește pe Giuliano Stroe, acesta s-a schimbat enorm. S-a transformat într-un adolescent și se pare că nu vrea să renunțe la ceea ce îi place cel mai mult. Tânărul este pasionat de box și pe contul său de socializare publică filmulețe și alte lucruri interesante legate de acest sport.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *