Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irinel Columbeanu a ajuns într-o stare destul de gravă din punct de vedere financiar. Fostul milionar de la Izvorani nu a mai achitat nici măcar impozitul pentru locul de veci al părinților săi, iar la cimitir, mormintele acestora au ajuns să arate deplorabil.

Irinel Columbeanu a renunțat demult să se mai gândească la faptul că va mai duce vreodată viața de lux pe care o ducea înainte. Dator vândut, fostul milionar de-abia își mai duce traiul într-un apartament cu două camere din zona Colentina și conduce o mașină second hand de doar câteva mii de euro, veche și destul de șubredă.

Mai mult, potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, Irinel Columbeanu nu a mai plătit nici impozitul pe locul de veci al părinților săi și a acumulat o datorie de 117 lei, pe care, având în vedere situația în care se află acum, i-ar fi cam greu să o achite.

”N-am mai văzut pe cineva aici (la mormânt n.r.) de nu mai știu când. El (Ion Columbeanu n.r.) a fost un om foarte bun. Când trăia, mă ruga să am grijă de mormântul soției lui și îmi mai dădea câte ceva” a spus îngrijitorul cimitirului, pentru sursa citată.

Irinel Columbeanu a uitat de averile colosale de odinioară

În mod vizibil, Irinel Columbeanu nu traversează chiar cea mai bună perioadă. Pe vremuri, celebrul om de afaceri participa la party-uri unde curgeau râuri de șampanie ARMAND DE BRIGNAC și era înconjurat de mașini una și una, în frunte cu Bentley-ul de 240.000 de euro. Acum, conduce un Mercedes vechi de 20 de ani. Iar anterior Mercedesului, un pic luat de rugină, businessman-ul rula un Opel second hand. Irinel Columbeanu înfruntă însă cu demnitate situația nu tocmai fericită.

După pierderile suferite pe mai multe „fronturi”, o femeie frumoasă tot i-a rămas! Este Oana, iubita lui, care nu-l părăsește acum, când nu mai este chiar ”zeul” de altădată. Și pe care Irinel o scoate cu mândrie la plimbare, prin Capitală.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *