Inna este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, atât în România, cât și în străinătate. Pe lângă talentul pe care îl are și pe care nu îl poate contesta nimeni, Inna este și foarte sexy și nu ratează nicio ocazie să le arate fanilor săi acest lucru.

Inna și-a uimit fanii cu o ipostază de infarct. Artista a pozat în cel mai sexy mod cu putință și nu este de mirare că și-a dat admiratorii pe spate.

Mai exact, cântăreața a pozat într-un body din piele, extrem de mulat, cu formă braziliană, care îi lăsa la vedere posteriorul bombat. Printre internauții care i-au admirat formele în toată splendoarea s-a numărat și Antonia, care nu s-a putut abține și i-a lăsat un comentariu prin intermediul căruia îi spune Innei, în mod indirect, că arată super bine!

„Ai de capul meu🤤” a scris artista în comentariul său. Imediat, un internaut i-a răspuns la postare. „Dacă și Antonia spune ai de capul meu noi ce să mai zicem? 😂🤣” a scris acesta, fermecat fiind de posteriorul fără cusur al Innei. În numai jumătate de oră, fotografia postată de Inna a adunat peste 40.000 de like-uri, pesemne că urmăritorii săi din mediul online au fost foarte încântați să o vadă într-o asemenea ipostază.

Inna, adevărul despre operațiile estetice! Ce înălțime are cântăreața

Înălțimea pe care o are cântăreața a fost subiect de discuție. Doar că misterul a fost repede elucidat chiar de Inna. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, ea a dezvăluit că nu are niciun complex legat de corpul său. Inna are o înălțime de 1,58 de metri. Artista preferă, de cele mai multe ori, să opteze pentru sneakers și adidașii mai înalți, cu talpă și platformă. În acest fel, ea pare mai înaltă.

„Mă simt foarte bine în pielea mea și chiar pot spune că nu am niciun fel de complex. Nu cred că am nevoie de operații estetice. Mănânc sănătos, dansez mult și încerc să am grijă de mine prin metode natural,” a spus artista.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *