Diego Armando Maradona a decedat pe 25 noiembrie, în urma unor complicații cardiace, iar familia fostului fotbalist a dorit ca acesta să fi înhumat cât mai repede. S-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, la 30 de ore de la decesul celui supranumit El Pibe D’Oro, locul de veci al legendarului fotbalist argentinian fiind cimitirul Bella Vista, din regiunea Buenos Aires.

La ceremonia de la cimitirul Jardin Bella Vista au fost prezenţi familia starului decedat şi apropiaţii săi, aproximativ 30 de persoane. Maradona a fost înmormântat alături de părinţii săi.

În jur de un milion de oameni au ieșit pe străzi pentru a-l omagia pe Diego Armando Maradona. Implicit, au survenit incidente între fani și forțele de ordine de pe străzi. Cei care l-au iubit pe numărul 10 argentinian au fost furioși că nu vor mai putea să vadă sicriul în care se află idolul lor. Președintele Argentinei a încercat să calmeze spiritele, în mijlocul haosului generalizat. (CITEȘTE ȘI: A MURIT MARADONA. LEGENDA FOTBALULUI MONDIAL AR FI SUFERIT UN ATAC DE CORD)

TyC Sports scrie că, pentru a potoli haosul, au intervenit, de asemenea, unități de polițiști pe motociclete, care au dispersat oamenii prezenți pe Avenida de Mayo și în Plaza de Mayo, în apropiere de Casa Rosada.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *