Angela Rusu, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi, a anunțat, în urmă cu doar câteva ore, că în 2021 va aduce pe lume cel de-a treilea copil al său.

Artista a anunțat în urmă cu doar câteva ore pe canalul său de YouTube că e din nou însărcinată. Totodată, vedeta a făcut public și numele bebelușului. Ea le-a spus fanilor că de mult și-a dorit să devină iar mamă, iar acum acest lucru s-a întâmplat și e foarte fericită.

„Am rămas însărcinată. Sunt însărcinată în 4 luni jumătate, adică în 18 săptămâni. Mi se pare corect, ok, firesc și normal să aflați de la mine ceea ce se întâmplă cu viața mea. Aceasta e cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile!”, a spus Angela Rusu.

Ce nume va purta copilul

Vedeta urmează să devină mămică de fată și deja s-a gândit și la numele pe care îl va purta! ”Ne place foarte mult numele de Măriuca. Este un nume frumos, tradițional și ne place foarte mult”, a mai spus ea.

Citește și: Angela Rusu, în costum de baie după ce a slăbit 26 de kilograme. Apariție senzațională a cântăreței de 46 de ani, la piscină. FOTO

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *