Despre Andreea Esca nu mulți știau, cu siguranță, că știrista de la Pro TV are un șofer personal. Vedeta a fost filmată chiar de către acesta, în propria sa mașină, iar imaginile au devenit virale.

Andreea Esca a fost filmată în mașină de propriul său șofer, în timp ce stătea pe bancheta din spate. Detaliul care a atras atenția tuturor a fost faptul că cei doi au o frumoasă relație de prietenie, întrucât bărbatul își permite să facă anumite glume cu știrista de la Pro TV.

Un alt detaliu important din filmarea cu pricina a fost cel legat de măsurile pentru prevenirea și răspândirea noului coronavirus. După ce a fost testată pozitiv, Andreea Esca a început să aibă și mai multă grijă de ea și să se protejeze și mai mult decât o făcea până în momentul infectării.

Tocmai de aceea, în mașina personală și în compania șoferului său, Andreea Esca poartă mască de protecție și la fel face și bărbatul.

Andreea Esca se află în concediu

Esca se află în concediu, iar Oana Andoni i-a luat locul. Dacă la începutul lunii vedeta se afla pe litoral, zilele trecute a evadat din nou din Capitală și a petrecut timp alături de tatăl ei și de alți apropiați.

Andreea a postat pe o rețea socială mai multe fotografii cu albia unui pârău pe care cu toții au curățat-o de gunoaie.

„Am strans cu tata( 82 de ani), o prietena si doi copii, 5 saci mari de gunoaie de pe o portiune micuta de rau. Peturi, haine, pantofi, mobila, multi “pampers”, bucati de plastic din diverse obiecte, o parte dintr-un frigider si multe altele… In final tata a zis ca el nu intelege ce este in sufletul oamenilor care arunca toate acestea in rau. Eu insa, ma intreb ce este in mintea lor?! Ei, copiii lor, prietenii lor, vecinii lor, clientii cabanelor lor, nu fac baie in apa aceasta care vine atat de curata si frumoasa din munte? Oare le place sa le treaca un pet de bere pe langa picioare si un scutec pe langa mana? O valiza prin fața ochilor si zeci de pungi sa stea agatate in crengi? Ca despre faptul ca ar putea sa le pese de natura si de perfectiunea ei…nu vreau sa exagerez!Voi ce credeti ca e in mintea unui om care, cand termina de mancat, arunca punga de la pufuleti in apa?”, a scris Esca.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *