Este cea mai urmărită cântăreață din România pe rețelele de socializare, iar cariera și-a lansat-o peste hotare, apoi a lovit puternic și în țară. De curând, vedeta a urcat o fotografie pe Instagram, în care fața îi este camuflată. Giciți despre cine este vorba?

Este cam imposibil de recunoscut, dar un ochi ager ar putea, totuși, să o descopere! Este vorba despre Inna, care la una dintre ultimele apariții pe rețelele de socializare și-a scuns bine chipul, cu o cagulă roz, să-i spunem așa. În rest… sutien și bikini negru cu roz, pentru asortare. (CITEȘTE ȘI: INNA E DEJA ”RECIDIVISTĂ”! AM FOTOGRAFIAT-O ”LA LOCUL CRIMEI”…)

Inna știe prea bine că toți ochii sunt pe ea și pe rețelele de socializere, nu numai pe scenă, așa că nu ratează niciun moment pentru a-și incita fanii cu poze fierbinți! (NU RATA: ORBAN, LUAT LA ROST DE ARTIȘTI! ANTONIA, DELIA ȘI INNA, PRINTRE EI: ”ASTA AM CONSTATAT CU SURPRINDERE!”)

La una dintre postările sale, în care posteriorul joacă rolul principal, Codin Maticiuc a făcut prezicerea: ”Va fi cea mai apreciată poză a ta. Simt eu!” Și au urmat comentariile care nu mai au nevoie de explicații ale unor nume celebre din showbiz-ul românesc. ”Aiiii”, ”Uuuuuuu”, au reacționat Mihaela Rădulescu și Lidia Buble. Și Antonia nu s-a putut abține și i-a dat o apreciere Innei. Deliric, iubitul cântăreței din Constanța, a replicat cu umor: ”Atenție la rechini!” 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *