Imagini fabuloase cu vestitul Nuțu Cămătaru! Renumitul interlop călărește calul ca un haiduc, iar apoi trece la dresaj! Este cunoscută pasiunea lui pentru cai, pe care a îmbrățișat-o temeinic după ce a părăsit închisoarea.

Stă departe de scandalurile din lumea lui, unde a devenit celebru și de temut, așa că are tot timpul din lumea pentru a se destinde cum îi place lui. Avem imaginile fabuloase, care dovedesc asta. Nuțu Cămătaru, la galop pe cal, apoi la dresaj. Nu cu mult timp în urmă, același lucru făcea Nuțu, doar culoarea calului, albă, a fost deosebirea.

Nuțu Cămătaru, 30 de cai de rasă la percheziții

În urmă cu aproximativ zece ani, la ferma lui au fost găsiți doi urşi, patru lei, doi cerbi carpatini, 20 de câini de rasă, 30 de cai de rasă, dintre care unii sunt pursânge olandezi, precum şi mai multe păsări exotice. Totul s-a întâmplat în urma unor percheziții făcute de oamenii legii. (CITEȘTE ȘI: JUNIORUL LUI NUȚU CĂMĂTARU, ACTOR DE FILM HORROR. E HAIDUC ÎN SCURT-METRAJUL „VRĂJITOARELE DIN CARPATICA”)

Vasile Balint, supranumit Sile Cămătaru, a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, deşi, în primă instanţă, pedeapsa lui fusese de şapte ani. Fratele său, Nuţu, a primit cinci ani și 11 luni cu executare. În acelaşi dosar, Mario Nuţu Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a primit doi ani de închisoare cu suspendare. Şeful clanului Sportivilor a fost condamnat, la rândul lui, la nouă ani de închisoare.

Nuţu şi Sile Cămătaru, precum şi liderul clanului „Sportivilor”, Radu Cristian Roşca, au fost trimişi în judecată în iulie 2013, alături de alţi 51 de interlopi, pentru săvârşirea de infracţiuni cu violenţă. În luna martie a anului 2019, Nuțu Cămătaru a ieșit de după gratii, eliberat condiționat, după ce a executat aproape o treime din pedeapsa de 5 ani și 11 luni, primită într-un dosar de șantaj și tâlhărie.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *