Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița după ce a ajuns vedetă grație emisiunii Acces Direct, și-a serbat ziua de naștere. Fără invitați, doar alături de încornoratul Viorel, Veronica din Blăgești a dansat în jurul soțului ei, așezat pe un scaun, în curte, după ce omul preparase și ceva de mâncare, în prealabil.

Vulpița lui Viorel și-a deschis canal de Youtube pe care l-a inaugurat cu petrecerea de ziua ei, anunțată, de altfel, pe Instagram. Petrecerea s-a ținut în doi, dar a început cu bucătăria. Viorel curăță cartofi, în timp ce Veronica îi privește drăgăstos de pe pat. Apoi, Vulpița pune la copt, pe plită, doi cartofi și zâmbește în fața camerei. După ce termină de preparat mâncărurile, cei doi soți ies în curte. Viorel ia loc pe scaun, în timp ce Vulpița începe să danseze în jurul lui. La un moent dat, se ridică și Viorel și încing amândoi atmosfera, chiar în fața camerei de luat vederi a emisiunii Acces Direct, de la Antena 1.

Veronica și Viorel Stegaru s-au mutat de câteva zile în casă nouă, în județul Buzău, și le-au aratăt fanilor din mediul online imaginile. Ei au povestit, pe canalul de Youtube, că au avut parte de o primire călduroasă din partea vecinilor, care le-au oferit și daruri. „Am primit gogoși și cafea de la vecini”, povestește Vulpița. Cei doi au primit casa de la un telespectator care s-a arătat a fi impresionat de traiul sărăcăcios pe care îl duceau ”vedetele” Antenei 1 la Blăgești.

Vulpița și Viorel au mers la noua locuință au fost impresionați de ce au găsit la noua locuință, din Buzău. Mobila este, însă, destul de veche, așa că Stegarii trebuie să muncească din greu pentru a putea să renoveze noua lor locuință. Până atunci, se pot bucura de faptul că au apă potabilă, o fântână, o curte foarte mare și o sobă tradițională de teracotă, pentru a le aduce aminte de Blăgești. Singura nemulțumire a celor doi soți se pare că este faptul că nu au toaletă în casă. ca o alinare…nici la Blăgești nu aveau!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *