Ilie Năstase este un soț cu antecedente de violență domestică… În plină stradă, și-a agresat fosta soție în urmă cu aproape trei ani și, după acest episod violent, ea a decis să divorțeze. Mărturiile cutremurătoare făcute de Brigitte la acea vreme au șocat multe persoane din anturajul fostului cuplu.

Brigitte, agresată fizic de Ilie Năstase

În vârstă de 74 de ani, Ilie Năstase se află în mijlocul unui scandal delicat provocat chiar de el, după ce și-a bătut actuala soție, pe Ioana, în urmă cu patru zile. Fostul tenismen a fost agresiv și cu Brigitte în perioada în care au fost căsătoriți. Unul dintre episoadele violente a fost surprins de paparazzii CANCAN.RO în primăvara lui 2017, când celebrul bărbat i-ar fi dat o palmă peste cap și ar fi tras-o de păr. Tot în public a lovit-o și în martie 2018, potrivit dezvăluirior făcute chiar de ea.

“Nimeni nu poate stăpâni furia unei femei trădate. Eu voiam să mă duc în restaurant, el mă ținea de păr ca să nu intru. Mă ținea de geantă, i-am lăsat și geanta. I-aș fi lăsat și părul, dar nu aveam cum. Am vorbit cu el. Voiam să îi arăt că nu sunt proastă, că nu mă păcălește el pe mine. Mi-am sunat avocatul și am întrebat ce aș putea să fac”, a declarat fosta soție a lui Ilie Năstase într-un interviu mai vechi acordat în cadrul emisiunii prezentată de Teo Trandafir.

În urmă cu aproape trei ani, Brigitte și fostul ei soț s-au luat la bătaie pe stradă, iar acest episod violent a dus la divorț. Mariajul lor a fost presărat cu scandaluri, iar Ilie Năstase își “cumpăra” iertarea cu petreceri luxoase organizate pentru brunetă și cadouri scumpe © Facebook
În urmă cu aproape trei ani, Brigitte și fostul ei soț s-au luat la bătaie pe stradă, iar acest episod violent a dus la divorț. Mariajul lor a fost presărat cu scandaluri, iar Ilie Năstase își “cumpăra” iertarea cu petreceri luxoase organizate pentru brunetă și cadouri scumpe © Facebook

Nu rata: Ioana, vizită la Istanbul alături de fiul ei înainte de a fi lovită de Ilie Năstase! ”Mi-a cerut să chibzuiesc!”

Ilie Năstase a acuzat-o atunci pe Brigitte de infidelitate

“Eu am ieșit din restaurant ca să mă urc pe motor. De-asta am și plecat. Proprietarul a văzut că filmau, de-aia am și plecat. O să o dau în judecată. Eu eram singur acolo. Singur am ieșit de acolo, nu eram cu nimeni acolo. Mai bine ai face să taci din gură. Erai căsătorita cu mine și te-ai dus cu el, amantul, iubitul. Ești cu un băiat tânăr, de 33 de ani, de la sală. Nu e instructor! Este fratele partenerului ei de la magazin. Am prins-o! Se ținea de mână cu el. M-am dus acolo pe neașteptate și am prins-o. Nu are de ce să îmi fie rușine”, a declarat fostul sportiv în martie 2018, după ce a intrat în direct prin telefon la “Teo Show”.

În septembrie 2018, Brigitte și Ilie Năstase au divorțat, după cinci ani de la nuntă. Bruneta a fost prima care și-a refăcut viața; ea și Florin Pastramă s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început” de la Pro TV. Nunta lor a fost una ca-n povești… 7 iulie 2019 este data în care ei și-au jurat iubire și credință în fața Lui Dumnezeu.

Citește și: Brigitte, declarații acide de Crăciun, după ce a fost criticată pentru operațiile estetice: “Aveți tupeu să ziceți că sunt mari diferențele la mine nemachiată”. A publicat mai multe imagini din copilărie | FOTO

Ilie Năstase, la al cincilea mariaj

Ilie Năstase s-a căsătorit civil cu Ioana Simion pe 25 aprilie 2019, iar nunta a fost una restrânsă și a avut loc la începutul lunii iunie 2020. Nașii lor au fost Ioana Marcu și partenerul ei de viață, Ciprian Marica.

Descoperă și: Unde s-a refugiat Ioana după bătaia primită de la Ilie Năstase: “Nu mi-a dat niciun semn de viaţă”

În trecut, el a mai fost însurat cu fotomodelul brazilian Dominique Grazia (1972-1982), actrița americană Alexandra King (1984-2003) și Amalia Teodosescu (2004-2010). Cea din urmă a preluat numele de familie al lui Năstase și nu l-a schimbat nici după ce s-a recăsătorit în 2018 cu Răzvan Vasilescu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *