La câteva luni bune de la despărțire, Lidia Buble a început să dea semne că îi lipsește fostul său iubit Răzvan Simion, cel care a și anunțat, de altfel, ruptura pe rețelele de socializare.

Concret, de curând Lidia a devenit cel mai probabil nostaligică și a postat pe rețelele de socializare un filmuleț cu un vechi videoclip de-al ei, în care Răzvan a avut rolul principal.

Citește și: Lidia Buble s-a pozat fără lenjerie intimă! Fanii au rămas fără replică, atunci când au văzut-o în ipostaza incendiară

Lidia a mărturisit pe Instagram că videoclipul cu pricina este cel mai frumos pe care l-a filmat vreodată. Mai mult, în postarea s-a l-a etichetat și pe fostul iubit, semn că nu o deranjează ca și el să se întoarcă cu gândul în acea perioadă din relația lor.

„Cel mai greu dar și cel mai frumos videoclip”, a scris Lidia Buble pe Instastory.

Niciunul dintre ei nu și-a refăcut viața sentimentală

În ultimele luni, Lidia Buble a negat orice nouă relație amoroasă. Fie că a fost vorba de solistul trupei „Vunk”, Cornel Ilie alături de care a lansat o piesă extrem de romantică, fie fratele cântăreței Elena Gheorghe, Costin, artista a susținut că nu îi leagă nimic mai mult decât o simplă prietenie.

La rândul său, Răzvan nu s-a afișat cu nimeni în mod oficial. Deși au existat zvonuri legate de faptul că „matinalul” ar avea pe cineva, dar nimic nu s-a concretizat.

Nu rata: Lidia Buble nu se sperie de coronavirus! Unde a „fugit” artista, pentru a uita de pandemie

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *