Actorul american Bruce Willis, starul din Armageddon, a fost rugat să iasă dintr-o farmacie din Los Angeles, pentru că a refuzat să își pună masca de protecție.

Potrivit jurnaliștilor de la Page Six, citat de gândul.ro , farmaciștii s-au supărat pe actorul, în vârstă de 65 de ani (aflat în categoria de risc a COVID), care a refuzat să poarte mască, deși avea o bandadă la gât, tocmai bună de pus nas și gură. Supărat pe angajați, actorul a plecat supărat și nu a mai cumpărat nimic.

Are probleme în căsnicie

Los Angeles este epicentrul crize COVID-19 din California, cu 10.000 de decese provocate de virus. Bruce Willis a petrecut o mare parte din pandemie în carantină, cu fosta lui soție Demi Moore și copiii săi, la casa familiei din Idaho. De aici au apărut mai multe zvonuri legate de faptul că actorul ar avea probleme în căsnicia cu Emma Heming.

„Demi și Emma sunt apropiate, iar toți trei au o familie unită. Nu există probleme între ei. Emma a trebuit să stea în Los Angeles alături de copii”, a adăugat sursa. În ciuda distanței, „lucrurile sunt minunate” între Emma și Bruce”, spunea o sursă apropiată familiei anul trecut. Cei doi sunt căsătoriți din 2009.

Citește și: Melania Trump, tranșantă la plecarea de la Casa Albă: „Mi se pare rușinos că am fost bârfită și acuzată pe nedrept”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *