Deși e supărat foc și pară pe Raluca Pastramă, mai ales după ce a aflat că l-a înșelat, Pepe dă semne, totuși, că în spatele furiei se ascund încă multe sentimente de iubire.

Cei mai probabil, Pepe nu o poate da uitării definitiv pe mama copiilor ei. În ultimele sale apariții, un mic detaliu a atras atenția internauților. Artistul poartă în continuare verigheta, semn că încă se gândește la fosta lui soție.

Raluca și Pepe s-au căsătorit religios pe 21 iulie 2014, iar în ziua nunții, cântărețul a lansat videoclipul melodiei “Cea mai fericită zi din viața mea” în care apar imagini spectaculoase din ziua în care și-au jurat iubire eternă în fața Lui Dumnezeu.

Așa cum se poate observa, artistul nu a renunțat la verighetă

Mesajul care vorbește de la sine

Imaginea cu verigheta vine la două zile după, într-una dintre sesiunile live, de pe canalul său de Youtube, Pepe i-ar fi transmis Ralucăi Pastramă un mesaj cu subînțeles. Concret, în sesiunile live organizate pe canalul său de Youtube, Pepe a interpretat piesa ”Aș vrea să te iert”.

Artistul le-a mărturisit fanilor că a scris această piesă în urmă cu 14 ani, dar parcă ar fi fost scrisă ieri. Versurile melodiei, însă, au ridicat multe semne de întrebare. Nu de alta, dar pare un mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă, care l-ar fi ” înșelat pe Pepe cu un arab.

”De orgoliu simt că mor/ Ai vrut altă iubire și ai plecat lăsând în urmă tristă amintire/ Durerea m-a cuprins, iubire m-a trădat și mă declar învins, știindu-mă înșelat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat”, sunt câteva dintre versurile scrise de Pepe.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *