Dacă pandemia le-a afectat buzunarele multora, se pare că acest lucru nu s-a întâmplat și în cazul Deliei. Artista a plecat într-o locație de vis alături de soțul său, Răzvan Munteanu și s-a pozat în costum de baie cât ai zice…Maldive!

Atunci când vine vorba de vacanțe de lux, Delia nu se dă în lături de la nimic și alege cele mai frumoase locații pentru relaxarea ei și a soțului său.

Tocmai de aceea, jurata de la iUmor și-a făcut bagajele și a plecat în Maldive, acolo unde se bucură de un sejur de lux pentru care a plătit în jur de 10.000 de dolari. Doar cazarea, să ne înțelegem! Ei bine, și dacă tot se află în Maldive, Delia nu avea cum să nu se pozeze în costum de baie.

Artista este o gurmandă declarată și nu de puține ori a fost surprinsă la diverse emisiuni, în timp ce mănâncă. Cu toate acestea, o imagine super sexy pe care blondina a postat-o pe contul ei de Instagram demonstrează că nu prea a luat proporții, ci din contră…arată cum nu se poate mai bine!

Delia s-a afișat într-un costum de baie negru, minuscul, care i-a scos formele în evidență și pe corpul vedetei nu s-a văzut nicio urmă de celulită și niciun kilogram în plus.

Ce spune Delia despre modul în care își menține silueta

De-a lungul timpului, despre Delia s-a vorbit de foarte multe ori că este o pofticioasă și că nu se poate stăpâni, atunci când vine vorba de mâncare.

Cu toate acestea, artista recunoaște că este gurmandă, însă cu moderație și spune că niciodată nu neglijează sportul.

„Nu sunt adepta unui stil de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari și încerc să nu exagerez”, a declarat Delia pentru Viva.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *