Vulpița și Viorel s-au mutat la țară, la Buzău, dar se pare că duc o viață liniștită acolo, departe de agitația din Capitală, dar și de agitația din Blăgești, acolo unde nu mai puteau să aibă pace absolut deloc și unde erau huiduiți și criticați la tot pasul.

Chiar dacă locuința pe care au primit-o în Buzău nu este cea mai modernă, Vulpița și Viorel se descurcă așa cum pot mai bine și se pare că nu duc lipsă de nimic, nici măcar de figurile din Capitală.

Mai mult, Vulpița s-a schimbat enorm de când s-a mutat în noua locuință alături de Viorel, căci s-a făcut fată de casă și nu mai neglijează treburile casnice.

Pe contul ei de Instagram, Veronica Stegaru a postat o fotografie în care le arată oamenilor că nu îi este deloc rușine să spele hainele la mână, având în vedere faptul că mașina de spălat din fundal nu prea arată  a fi nouă și nici foarte performantă.

Vulpița, încurajată de internauți să fie fată de casă

Imediat după ce a postat imaginea cu pricina, Veronica Stegaru a fost încurajată de internauți să fie fată de casă, iar mai multe gospodine i-au spus că nu este nicio rușine să speli hainele de mână, atâta timp cât ești gospodină.

„Buna dimineata 😮😉❤️Foarte frumos si nu este o rusine 🙏si eu spal rufe manual si locuiesc in France, nu este o rusine ❤️Week-end placut si sanatate multa 😘 / Astept cu nerăbdare să văd că va luati si fetita la voi Sa fiti familia completă! / Sa ai spor iubita, sa iti aranjezi casuta sa vezi ce bine te simti acasuca la tine😘😘😘” i-au scris internauții.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *