Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au o căsnicie trainică. În ciuda faptului că, de-a lungul timpului, au existat și mici probleme în relația lor de cuplu, acum… cei doi sunt mai uniciți ca oricând!

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o familie fericită, alături de cei doi copii ai lor, se iubesc și se susțin necondiționat.

Artista s-a retras din lumina reflectoarelor de ceva vreme și se ocupă de vlogging și creșterea fetiței și băiețelului ei. Iar perioada pandemiei i-a unit mai mult pe ea și pe soțul ei. Giulia a mărturisit că anul 2020 a fost cel mai bun în ceea ce privește relația ei de cuplu.

”Mi-am propus ca anul 2020 să fie unul bun pentru mine și, culmea, chiar a fost, în ciuda faptului că este așa cum este situația. Pentru mine și soțul meu, ca și cuplu, a fost cel mai bun an de până acum. A fost cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Am descoperit totul unul despre altul, nu știam multe lucruri. În primă fază, în martie, i-am zis: ”Vlade, dacă ieșim de aici fără să ne tăiem, fără să ne tranșăm unul pe altul, suntem ok!”. Culmea este, nu că am ieșit bine, ci chiar suntem mai bine. Ne-am redescoperit și totul merge mult mai ușor la noi în familie. Știu, e șocant!

Eu sunt extrem de recunoascătoare pentru absolut tot. M-am redescoperit ca femeie, ca mamă, ca soție și ca artist. Îi muțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoși și că putem face lucru frumoase”, a declarat Gulia în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz

Giulia Anghelescu s-a reprofilat

Pentru o scurtă perioadă, solista trupei DJ Project, alături de care a scos 3 piese foarte apreciate („Nu”, „Regrete” și „Mi-e dor de noi”). În 2011 rămâne însărcinată cu Vlad Huidu, partenerul ei de viaţă, şi pentru o scurtă vreme îşi relansează cariera muzicală solo. (CITEȘTE ȘI: GIULIA ANGHELESCU I-A ARĂTAT UN SEMN OBSCEN ANTONIEI ÎN TIMP CE ERAU ÎNTR-UN SPITAL, IAR MOMENTELE AU FOST FILMATE! CUM A RECȚIONAT IUBITA LUI ALEX VELEA)

În 2012, ea a făcut nunta religioasă cu Vlad Huidu în aceeaşi zi cu botezul fiicei sale, Antonia. Trei ani mai târziu, Giulia a devenit din nou mamă, de data aceasta aducând pe lume un băieţel pe nume Eduard Mikael. În prezent, aceasta se ocupă cu vloggingul şi cu creşterea copiilor. Ea are un canal de Youtube, unde postează des filmuleţe în care apare alături de familia sa.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *