Gina Pistol este răsfățată la maximum de colegii de la Chefi la Cuțite. Prezentatoarea TV urmează să nască în câteva luni și este menajată de toată lumea care o îndrăgește și îi este alături în aceste momente.

În câteva luni, Gina Pistol își va strânge pentru prima oară fetița la piept. Viitoarea mămică este extrem de grijulie și, la recomandarea medicilor, vrea să fie cât mai liniștită și să nu depună eforturi foarte mari.

Deși lumea se aștepta ca Gina Pistol să ia o pauză de la televiziune, vedeta nu renunță la filmările pentru show-ul ”Chefi la cuțite”! Iubita lui Smiley nu vrea să-și lase baltă colegii, acum, pe ultima sută de metri, așa că producătorii emisiunii au decis să-i ușureze treaba Ginei Pistol și colegii o răsfață la maximum.

”La filmări nu cară nimic, este menajată, toată lumea o îndrăgește, o iubește, și toată lumea se bucură pentru fericirea ei, pentru că și-a dorit foarte mult un copil. Și a venit când nu se aștepta, ea credea că nu va putea avea copii. Are aproape 40 de ani și o sarcină la această vârstă este puțin mai pretențioasă decât altele. Colegii și întreaga echipă o răsfață cu bucate alese, făcute proaspăt, care mai de care îi dă să mănânce.

Ea nu-i refuză, gustă din fiecare, nu mănâncă toată porția de teamă să nu se îngrașe prea tare. A luat ceva în greutate, dar reține și apă, așa că este destul de atentă. Recent a început să se plângă de oboseală, obosește mai repede, face câțiva pași și e obosită… vă dați seama, este abia în trimestrul doi de sarcină. În rest se simte bine, astea sunt stări normale la gravide. Bine, mai are zile în care nu poate mânca pentru că are arsuri. La emisiune e răsfățată, acasă este de Smiley, atunci când este el acasă. Că și el are filmări, are contracte de onorat, nu este mereu acasă”, , au declarat surse din echipa Chefi la cuțite pentru Ciao.ro.

Gina și Smiley, video emoționant pe youtube

La sfârșitul lunii septembrie, viitorii părinți au făcut un video emoționant în care au anunțat și sexul bebelușului. (VEZI AICI: SMILEY&GINA PISTOL, LUAȚI PRIN SURPRINDERE DE ROLURILE DE VIITORI PĂRINȚI)

„Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine…

Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi ne-a bufnit râsul, nu ne venea să credem”, a spus Gina Pistol în filmulețul postat pe Youtube.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *