Gina Matache a vorbit public despre căsnicia Deliei cu Răzvan Munteanu. Mama artistei este foarte bucuroasă că fiica ei a găsit bărbatul care să o înțeleagă și să o iubească mult.

Mama Deliei Matache a povestit despre cântăreață că  este oarecum dificilă și încăpățânată de multe ori.

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum”, a spus Gina Matache.

CITEȘTE ȘI: Ce mașină de lux conduce Delia Matache. Jurata de la iUmor deține o adevărată bijuterie pe patru roți

În ciuda, „defectelor” menționate, Gina Matache recunoaște că Delia este extrem de norocoasă că l-a întânit pe Răzvan Munteanu. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2012.

„Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin.”a mai spus Gina Matache.

CITEȘTE ȘI: Delia Matache, însărcinată? Mihai Bendeac a dat-o de gol pe cântăreață la Antena 1

De ce nu are Delia copii?

Tot mama artistei a punctate și subiectul unei eventuale sarcini a cântăreței, care se lasă încă așteptată.

Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă.”, a mai spus mama Deliei.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *