Gigi Becali  a refuzat să ajute la construirea unei biserici în comuna Ștefănești. Călugătița care a mers la București, în fața palatului său să-i ceară sprijinul milionarului a povestit totul cu dezamăgire.

Maica Filoteea şi-a făcut ucenicia la Mănăstirea Nămăieşti, iar în prezent își dorește să strângă bani pentru diferite cazuri sociale. Unul dintre scopurile sale este ridicarea unei biserici în Ştefăneşti, în zona Zăvoi. Pentru realizarea acestei construcții, călugărița a apelat și la ajutorul lui Gigi Becali.­

potrivit spuselor călugăriței, Gigi Becali a refuzat donația pentru construirea bisericii din Ștefănești. ”Am fost dezamăgită, mai ales că îmi era şi sete, domnul Becali nu mi-a dat nici un pahar cu apă. Dar nu am rămas supărată, l-am pomenit în rugăciuni şi îl mai pomenenesc pentru că face mult bine”, a povestit călugărița.

CITEȘTE ȘI: Gigi Becali a cedat “asaltului” nevoiașilor, în fața “Palatului”

Se retrage la mănăstire?

Giovanni Becali a declarat că patronul FCSB-ului își dorește să se retragă în viitor la o mânăstire de călugări. „El are de gând să se retragă la mănăstire, de fapt asta însemnă viaţa lui: biserica, familia, FCSB-ul. Dar, mai încolo, spre bătrâneţe, e una dintre plăcerile lui. Dar e devreme, încă mai are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Asta cu retragerea e probabilă, el nu face altceva decât rugăciuni, biserică şi slujbe”, a spus Giovanni Becali.

CITEȘTE ȘI: Cum a câștigat Gigi Becali 1 mil. € de la ANAF. “Mai bine iau, în loc să dau”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *