Norocul nu a fost de partea lui Mircea Badea în ultimele zile. Prezentatorul TV s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate și nu numai. Cu toate acestea, puternic din fire, Badea a lăsat totul la o parte și s-a prezentat la emisiune. 

Mircea Badea a povestit în cadrul emisiunii de la Antena 3 că a trecut prin câteva situații neplăcute. Prima a fost cauzată de niște probleme pe care le-a avut cu autoturismul pe care-l deține. În timp ce se afla pe autostradă, noaptea, unul dintre faruri s-a ars și a fost nevoit să meargă așa până a ajuns la destinație.

„După emisiune, m-am suit la frumosul volan să mă duc să-mi iau familia de unde era. Încep să conduc pe o autostradă din România. Conduc, conduc, conduc, zic hai că e bine. Nu era nimeni. Zic: n-am nicio treabă. Și merg. Dintr-o dată, murise unul dintre faruri. Zic: nu, nu, nu. Nu are cum să se întâmple asta, exclus! Ba se întâmplă. Deci, farul de pe dreapta a crăpat. Îngrozitor. Dau fază lungă, era bună. Sigur că imediat se vor găsi deștepți să zică păi te oprești la benzinărie. Bine. Vă dau trei ore să schimbați becul la mașina mea și vedeți dacă reușiți. Bun. Zic merg așa, bag faza lungă. Noapte, îți dai seama. Viteză mică, dar, totuși, eram pe autostradă. Chiar și așa, începeam să prind din urmă tiruri. Unele mergeau cu 60/70. Trebuiau depășite. Cu atenție, bun.

O dată, de două ori, de trei ori. (…) Nu se ducea niciun pic de apă pe parbriz. Zic: nu, nu, nu. În mod normal, dacă nu mai era lichid, s-ar fi aprins un bec. Mă uit și nu era aprins niciun bec. (…) Cu chiu, cu vai, ies de pe autostrada vieții și mă opresc în prima benzinărie. Frig. Deschid capota, era lichid de parbriz. (…) Intraseră frunze pe dedesubtul capotei. Bun. Rezolv cu asta, zic hai că, totuși, viața nu e atât de rea.”, a spus Mircea Badea la începutul emisiunii sale de la Antena 3.

VEZI ȘI: ” ZIUA ȘI NUMELE DE VEDETĂ. OANA ZĂVORANU SE IA DE MIRCEA BADEA: „RESTUL… BĂLĂCEANCA!

Mircea Badea: „Mă pocnește o durere atroce”

Și de parcă toate aceste probleme n-ar fi fost de ajuns, Mircea Badea a fost nevoit să îndure și o durere insuportabilă de măsea. A continuat să șofeze cu un far ars, cu o durere atroce de măsea până acasă. Doar că, nici acasă lucrurile n-au stat prea bine. Nu avea niciun fel de medicament care să-i reducă durerea.

„Cum mergeam, mă pocnește o durere de măsea. Atroce! Aproape insuportabilă. Nu știam ce să mai fac de durere. Ajung, în sfârșit, la 3:30, zic hai să dorm trei ore și mă întorc, aveam emisiune la radio. Nu am putut să dorm de durere. Nu aveam medicamente. Am răbdat până s-a făcut dimineață.

Pastilele, când le-am luat, nu au folosit la nimic. M-am întors, m-am dus la radio, am făcut emisiune. Între timp, noroc că am vorbit cu un medic deștept. Deja sunt mult mai bine. Dar am trecut prin dureri insuportabile, nu am dormit deloc, să începem emisiunea!”, a mai adăugat prezentatorul Tv.

CITEȘTE ȘI: ” ABIA ACUM A POVESTIT! MIRCEA BADEA A DAT DE ALEX BODI ÎNTR-O BENZINĂRIE UNDE A OBSERVAT CEVA ÎN MAȘINA LUI

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *