Internat la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, Gheorghe Visu a fost conectat la aparatul cu oxigen, potrivit mesajului transmis pe o cunoscută rețea de socializare. Printre colegii de breaslă care i-au lăsat comentarii cu gânduri senine se numără actorii Vlad Rădescu, Crenguţa Hariton, Andreea Gramoşteanu şi Mihaela Teleoacă și regizorul Gianina Cărbunariu, dar și cântăreţul Nicu Alifantis.

Gheorghe Visu, conectat la aparatul cu oxigen

În vârstă de 69 de ani, Gheorghe Visu a publicat pe Facebook azi-noapte, în jurul orei 02:30, următorul mesaj: “Cârlan bătrăn atașat la perete… îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele noaptea” – după cum puteți vedea în galeria foto. Astfel, informații privind starea lui de sănătate a rămas un mister pentru unii dintre apropiați, dar și pentru fani.

Contactată telefonic, actrița Carmen Tănase a declarat că nu știe nimic despre boala care îl chinuie pe celebrul actor și a subliniat că “lasă să se înțeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID”.

“Nu știu ce să vă spun cu certitudine, care este în prezent starea lui Geo. Am citit duminică noapte, târziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare că lasă să se înțeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi și mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte. Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera că poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu să pice între programul vizitelor medicilor. Și voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute”, a declarat Carmen Tănase, au relatat jurnaliștii de la playtech.ro.

Poze de album cu celebrul actor Gheorghe Visu © Facebook
Poze de album cu celebrul actor Gheorghe Visu © Facebook

Nu rata: IMAGINI EXCLUSIVE | Gheorghe Visu se menține în formă mergând pe două roți

Gheorghe Visu, operat la plămâni, în urmă cu 11 ani

Îndrăgitul actor care a dat viață personajului State în serialul “Inimă de țigan” a mai fost internat și în 2009, după ce a fost diagnosticat cu pneumotorax – afecțiunea în care cavitatea pleurală se transformă dintr-o cavitate virtuală într-una reală, prin pătrunderea aerului între cele două foițe pleurale. După operație, Gheorghe Visu a renunțat la un viciu mai vechi: fumatul.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *