George Burcea a ajuns din nou în casa Andreei Bălan. Actorul s-a despărțit de soția lui, însă a rămas un tătic dedicat pentru fetițele sale, Ella și Clara, pe care le iubește și alături de care petrece timp ori de câte ori se poate.

Chiar dacă s-a despărțit de Andreea Bălan, George Burcea nu uită de rolul de tătic și încearcă, pe cât posibil, să petreacă timp cât mai mult alături de cele două fiice ale sale și ale artistei.

Așa se face că actorul a ajuns din nou în casa Andreei Bălan, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să-și îmbrățișeze fiicele, să posteze pe Instagram câteva fotografii cu micuțele, iar mai apoi le-a scos pe acestea la plimbare. Cei trei s-au distrat de minune și s-au amuzat, s-au jucat, iar fetițele au fost tare bucuroase fiind alături de tatăl lor.

George Burcea: ” Andreea mi-a spus că fără test negativ nu mă primește să-mi văd fetițele”

După ce George Burcea a stat în carantină cu Viviana Sposub, amândoi fiind infectați cu noul coronavirus, Andreea Bălan și-a luat câteva măsuri de precauție. Mai exact, artista a trasat câteva reguli clare pentru ca el să poată să-și viziteze fetițele, la momentul respectiv. Una dintre aceste reguli a fost ca acesta să aibă un test negativ Covid-19, în momentul când va ieși din carantină,  pentru a fi sigură că nu le expune în niciun fel pe Ella și Clara.

„Eu am insistat pentru a-mi vedea fetele. Ultima dată când am vorbit mi-a zis să îmi fac testul covid după ce ies din carantină, fără test nu mă primește și cam atât. Apoi nu mi-a mai răspuns, am aflat din presă, la rândul meu, ce s-a întâmplat, nu știam nici că a fost operată, nici că se simțea rău. ” a mai declarat actorul pentru FANATIK.RO

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *