În cadrul intervenției video la “Ferma. În Plus”, George Burcea a făcut mărturisiri sincere despre cum s-a îndrăgostit de Viviana Sposub. Potrivit declarațiilor actorului, el nu o văzuse niciodată pe îndrăgita jurnalistă, iar prima zi petrecută pe platourile de filmare ale emisiunii de la Pro Tv a fost și cea în care ei s-au cunoscut. Ulterior, el a dezvăluit că s-a simțit “călcat în picioare” în timpul mariajului cu Andreea Bălan.

George Burcea, mărturii despre cum s-a îndrăgostit de Viviana Sposub: “Nu a fost nimic sexual de la început”

Actorul George Burcea a vorbit la începutul interviului despre recuperarea după problemele medicale, dar și despre iubita lui, Viviana Sposub, care încă se află în competiția “Ferma. Orășeni vs săteni”.

“Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).”, a declarat George Burcea la emisiunea “Ferma. În Plus”, prezentată de Vali Bărbulescu.

George Burcea a mărturisit că și-ar fi dorit să o aibă alături cât mai repede pe iubita lui, dar că este încântat că a rămas în lupta pentru marele trofeu și că speră să ajungă cât de departe se poate.

Nu rata: Lucrul pe care Viviana Sposub nu l-ar accepta din partea lui George Burcea: “Orice femeie trebuie să spună: «STOP»”

George Burcea, declarații despre relația cu fosta soție: “Dacă-l calci în picioare, nu va face nimic altceva decât să se închidă în el”

“Pentru mine, Viviana este o puternică și o luptătoare pentru mine, mai ales privind de cum a venit ea în «Fermă», cum am văzut-o eu pentru prima oară – Viviana pe care nu o cunoșteam, atunci o văzusem pentru prima oară în viața mea, cum am văzut-o în primul episod și cum am lăsat-o eu, după opt episoade. Mie mi se pare și susțin în continuare această teorie: că este mai puternică, mai învingătoare, este mai luptătoare, are mai multă energie și are mai multă încredere în ea. Pentru că este foarte important ca partenerului să-i oferi încredere indiferent: dacă face un lucru bun sau mai puțin bun! Cred că asta înseamnă un parteneriat foarte bun, să-i oferi, de fapt, o susținere, să-i oferi partenerului susținere indiferent de ceea ce face, pentru că, dacă-l calci în picioare, să știi că nu va face nimic altceva! Și aici, vă spun din proprie experiență, nu va face nimic altceva decât să se închidă în el și să dorească să fugă, să se ascundă, să alerge. În momentul în care tu susții partenerul și în momentul în care partenerii se susțin între ei, să știi că atunci, conexiunea devine mult mai bună, energia devine una mai bună și dragostea să știi că înflorește, a mai dezvăluit George Burcea în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Citește și: Andreea Bălan suferă din cauza faptului că nu mai poate face copii. Vedeta ia în considerare alte metode: “Să adopt sau să apelez la o mamă surogat”

George Burcea are două fete cu Andreea Bălan

În vârstă de 36 de ani, cântăreața a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016, când a născut-o pe Ella Maya. Surioara copilei, Clara Maria, a venit pe lume pe 4 martie 2019. Ziua în care și-a cunoscut a doua fetiță a fost și cea în care Andreea Bălan a primit a doua șansă la viață! Și asta pentru că, în timp ce se afla încă în sala de operații, ea a făcut stop cardio-respirator, însă, incidentul a fost gestionat cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

Sursa foto: captură video Pro TV

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *