Divorțul dintre Gabi Bădălau și Claudia Pătrășcanu este departe de final. Războiul dintre cei doi continuă și se fac acuzații grave din ambrele părți. La scurt timp, după ce Claudia Pătrășcanu a postat pe Facebook un mesaj în care a mărturisit că se teme pentru viața sa, a venit și replica fostului soț.

În prezent, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau se luptă pentru custodia copiilor lor. Cei doi par că nu au cum să ajungă la un numitor comun, iar întreg procesul este presărat cu acuzații grave și cuvinte tăioase. Recent, Claudia a făcut unele dezvăluiri cutremurătoare în mediul online. Aceasta a afirmat că se teme pentru viața sa și pentru soarta copiilor.

În urma declarațiilor făcute de fosta soție, Gabi Bădălău a reacționat și a acuzat-o pe aceasta că nu este interesată de cei doi copii și doar îți dorește să obțină avantaje financiare. (CITEȘTE ȘI: GABI BĂDĂLĂU S-A ÎNDRĂGOSTIT DIN NOU! CUM ȘI-A ATACAT FOSTA SOȚIE, PE CLAUDIA PĂTRĂȘCANU: „DACĂ TE-A TRĂDAT O FEMEIE…IUBEȘTE REPEDE ALTA”)

„Sper să scap cât mai repede de divorțul asta, nu o recunosc. Îi recomand să meargă la un control psihologic, psihiatric.

Ea urmărește alte lucruri și nu binele copiilor. E o chestie premeditată. Ea se gândește doar la bani, încearcă să obțină totul prin șantaj”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

„Ei mă vor în pământ”

La rândul ei Claudia Pătrășcanu îți acuză fostul soț că vrea să o vadă la pământ. Ea a mărturisit că a trecut prin clipe de coșmar alături de acesta și de familia sa.  Vedeta are doi copii cu Gabi Bădălău, iar aceştia au rămas în grija tatălui. (VEZI ȘI: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU SE SIMTE AMENINȚATĂ DE GABI BĂDĂLĂU! ÎN PLIN DIVORȚ, ARTISTA ESTE ATACATĂ DUR: ”ÎMI TRIMITE MESAJE DE AMENINȚARE ȘI INTIMIDARE, CĂ…”)

„Ei mă vor în pământ (…) Nu vreau să ajung în momentul în care să fiu provocată să postez tot ce am trăit în aceea casă, tot ce am văzut, tot ce dețin”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *