Fulgy, fratele Margheritei de la Clejani, a ieșit de curând de la dezintoxicare, unde a petrecut mai multe luni din cauza drogurilor, și este complet transformat.

Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a postat pe Instagram mai multe imagini prin care le-a arătat fanilor că „substanțele” și viața de noapte sunt acum istorie. Așa cum se poate și observa în filmare, tânărul s-a apucat inclusiv să meargă la sală și pare foarte optimism.

„Viața este bună, știi la ce refer?”, îi întreabă retoric Fulgy pe fanii săi din mediul online, în timp ce conduce mașina.

Cum a ajuns bărbatul Clejanilor la dezintoxicare

Zvonuri legate de problemele pe care le are Fulgy au mai tot fost în ultimii ani, însă în luna septembrie a anului 2018, pe rolul Judecătoriei Sectorului 6, Manole Dan Constantin Fulgeraș (pe numele lui real) a într-un proces intentat de Centru de Evaluare și Tratament al Toxicodependențelor pentru Tineri Sfântul Stelian, iar Primăria Sectorului 6 apare în calitate de Autoritate Tutelară.

Cu puțin timp înainte ca Fulgy să fie internat la dezintoxicare, acesta s-a ales cu o plângere din partea unui magazin de parfumuri unde fiul Clejanilor a intrat și a început să amenințe vânzătoarele cu moartea aproape din senin.

Incidentul a avut loc la puțin timp după ce același Fulgy a fost filmat în timp ce jignea și scuipa un bătrân pe stradă. Nu în ultimul rând, în același an, fosta iubită a tânrului a dezvăluit în presă că a fost agresată de acesta.

Citește și: Fulgy de la Clejani a „înviat” după 10 luni de absență dubioasă. Tânărul este fresh și pregătit să ia orașul la „atac”. Ce a postat recent

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *