Date de ultimă oră despre cazul fostului soț al Biancăi Drăgușanu. Alex Bodi va fi cercetat in arest la domiciliu în dosarul pentru crimă organizată.

Surse care anchetează cazul spun că omul de afaceri Alex Bodi scapă de arest după ce judecatorii din Craiova decid definitiv plasarea sa în arest la domiciliu.

Mai precis, avocatul lui Bodi a introdus în urmă cu trei zile la Tribunalul Dolj o cerere de preschimbare a măsurii preventive în cazul clientului său.

Procurorii DIICOT au atacat cererea lui Bodi

Magistratul de la Dolj a admis cererea, dar procurorul DIICOT a atacat-o, astfel ca dosarul a ajuns în regim de urgență la Curtea de apel Craiova

Ieri, instanța a judecat contestația DIICOT, iar acum judecătorul de drepturi și libertăți a respins-o definitiv.


Astfel, fostul soț al Biancăi Drăgușanu va fi cercetat în dosarul de crimă organizată în arest la domiciliu.

Avocatul acestuia a mai declarat că nu există nici un motiv pentru care să fie păstrat în spatele gratiilor, el nereprezentând un pericol social. (CITEȘTE ȘI: Adrian Tîmplaru, condamnat la 2 ani de închisoare cu executare. Cum încearcă “fratele” lui Alex Bodi să scape de sentință, deși e arestat în același dosar cu milionarul din Mediaș)

„Credem că vom schimba această situație cât mai repede. Eu vreau să cred că odată ce o nouă verificare a măsurii arestării preventive va fi pusă în discuție, pe baza înscrisurilor noi, pe baza documentelor din Germania, pe baza faptului că vom aduce dovada că nu are cazier și că omul ăsta nu a făcut vreodată obiectul unei anchete penale, să se reevalueze situația”, a declarat în presă Cătălin Dancu în urmă cu ceva timp.

Alex Bodi va fi cercetat în arest la domiciliu

Alex Bodi nu suportă condițiile din penitenciar

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu nu are parte de tratamente speciale după gratii, așa că este nevoit să împartă celula cu alți trei deținuți și să trăiască fără multe din lucrurile elementare.

Alex Bodi nu s-a „împrietenit” cu celula

Deși condițiile de la IPJ Dolj sunt mult sub cele cu care era obișnuit, Alex Bodi se conformează, însă cel mai tare este deranjat de faptul că nu înțelege de ce se află acolo. Potrivit avocatului acestuia, omul de afaceri este dezamăgit și frustrat de faptul că se află în arest fără să fie vinovat. (CITEȘTE ȘI: “GANGSTERUL” MILIONAR DIN TURCIA ÎL BAGĂ ÎN SPERIEȚI PE ALEX BODI. “FII SIGUR CĂ MÂNA MEA AJUNGE ȘI LA ÎNCHISOARE” “DACĂ SPUN CĂ VOI ÎMPUŞCA PE CINEVA, O VOI FACE”)

„Este dezamăgit, este frustrat, e o presiune pe umerii lui. Îmi spune: «Cătălin, efectiv, eu nu știu de unde au scos ăștia toată povestea asta în care să fiu pus la un asemenea nivel, atât de jos și să suport asemenea restricții în condițiile în care eu nu am de-a face cu acest dosa».

Alex Bodi are aceleași condiții pe care le au cei care sunt în arestul inspectoratului de poliție, nu vă închipuiți că sunt alte condiții. Nu stă singur, nu are frigider, televizor sau covoare persane. Stă exact ca orice alt arestat preventiv fără nici un fel de privilegiu.

Ultima dată, erau 4 în celulă, acum Dumnezeu știe câți or mai fi sau unde-l mută. La data respectivă, la început, când am vorbit eu cu el stăteau 4.

Arestul se face într-o clădire veche, sunt clădirile alea faimoase ale lui Ceaușescu. Acum, mă pun și eu în locul comandantului, de ce trebuie să-i dea lui condiții speciale față de ceilalți. Nu există așa ceva: are aceleași condiții, e într-un arest preventiv, de aia nici nu stă într-un penitenciar”, a declarat Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi pentru WOWbiz.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *