Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fiul lui Kamara, Leon, este îndrăgit de toată lumea. Micuțul, deși cu probleme de sănătate, este mereu cu zâmbetul pe buze și gata să împrăștie energie pozitivă pe oriunde. Kamara este un tătic extrem de dedicat, care îl crește singur pe Leon, însă și mama acestuia, Oana, se gândește mereu la el.

Oana, fosta soție a lui Kamara a vorbit despre problemele de sănătate ale fiului său și al artistului, Leon. Cu toate că micuțul are numeroase probleme de sănătate, fosta soție a cântărețului spune că niciodată nu și-ar fi dorit să dea naștere unui alt copil și suferă enorm atunci când vede că Leon nu este ca ceilalți.

Cu toate acestea, Oana are speranța că într-o zi, fiul său va putea fi un copil normal, iar problemele de sănătate ale acestuia vor dispărea.

„Mi-aș dori să îl văd cum face primii pași. Nu mi-aș fi dorit alt copil, el face pe toată lumea să râdă, e plin de omenie, nu vreau să mă gândesc că nu o să fie. Nu pot să nu plâng când vorbesc despre Leon, mă simt norocoasă că e copilul meu, Leon m-a făcut omul care sunt acum”, a declarat Oana, pentru Antena Stars.

Ce spune Oana despre perioada în care a făcut videochat

Fără rețineri și extrem de deschisă, Oana a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. Fosta soție a lui Kamara a practicat videochat-ul timp de 3 ani, pentru a face suficienți bani pentru a-i cumpăra cele necesare lui Leon și pentru a-i susține tratamentul extrem de costisitor.

„Sunt un om asumat în momentul de față, mă asigur că pot să duc toate aceste lucruri în spate. Nu e așa ușor să faci videochat, lumea crede că doar te dezbraci și atât. Pentru cineva care vrea să își păstreze integritatea, trebuie să glumești mult, trebuie să vorbesti mult, să zâmbești, să fi optimistă, opt ore pe zi să faci asta e greu. E cumva un rol, renunțam la persoana mea, știind că eram considerată ca un obiect sexual. Am renunțat după 3 ani, mă simțeam obligată. Kamara ne-a întreținut 5 ani, dar mi-am dat seama că îi era greu să ducă toate cheltuielile cu tratamentele pentru Leon”, a mai adăugat Oana.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *