Una dintre cântărețele care făcea furori în anii 2000 este de nerecunoscut. Componenta trupei Sexxy sau Exotic, Julia Chelaru,  a pierdut lupta cu kilogramele și nu mai seamănă deloc cu cea care incita mințile bărbaților. 

Julia Chelaru nu traversează o perioadă prea bună. După divorțul de actorul Bogdan Jianu, artista a pus kilograme după kilograme, iar silueta ei trasă prin inel de altă dată, a rămas istorie.

Divorțul de fostul soț și-a pus amprenta asupra fizicului, dar și psihicului artistei. Deși totul părea că se desfășoară în parametrii normali într Julia și Bogdan, în 2016 cei doi au decis să divorțeze, iar de atunci cântăreața a avut parte de multă suferință. O bună perioadă a fost captivă în ghearele depresiei, însă a avut noroc cu ajutorul primit din partea prietenilor.

„Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna, am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune”, declara Bogdan Jianu.

VEZI ȘI ANA MARIA MOCANU NU ȘI-A UITAT NICI ACUM FOSTUL IUBIT. CE MESAJ DUR I-A TRANSMIS LUI RAREȘ „ÎȚI PROMIT ASTA!”

Divorțul le-a priit amândurora

Deși relația dintre Julia și Bogdan a fost una frumoasă, divorțul le-a adus mai multă liniște și noi perspective. Așa se face că, după ce și-au spus adio și-au găsit fericirea în brațele altor persoane. Julia alături de un bărbat care corespunde cerințelor și dorințelor sale, iar Bogdan Jianu în brațele Cătălinei Ponor.

„Sunt liberă, dar îndrăgostită! Sunt foarte fericită, e bărbatul pe care mi-l doream, cred că e mâna destinului. Ne distrăm, ne place viața, vrem deocamdată să lăsăm lucrurile așa cum sunt și totul să vină de la sine. Mă simt o femeie liberă, în sensul în care sunt într-o perioadă în care mă simt bine cu mine”, a declarat Julia Jianu  pentru click.ro.

Cătălina Ponor a fost cerută de soție de Bogdan Jianu

Bogdan este actor, Cătălina Ponor îl susține tot timpul și chiar merge la premierele sale, atunci când îi permite programul. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se cunosc de 14 ani, însă de-abia acum doi ani au avut curajul să formeze un cuplu.

”Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, a spus  o persoană din apropierea celor doi.

CITEȘTE ȘI BIANCA DRĂGUȘANU E FOC ȘI PARĂ DUPĂ CE A PLECAT DIN MALDIVE! MESAJUL AMENINȚĂTOR TRANSMIS DE FOSTA PREZENTATOARE

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *