Florin Salam și Roxana Dobre au decis să facă pasul cel mare. Cei doi vor merge în fața altarului și își vor jura iubirea în fața lui Dumnezeu. Mult așteptatul eveniment va avea loc anul viitor. Pandemia de coronavirus a fost cea care i-a făcut să se hotărască.

Florin Salam și Roxana Dobre formează un cuplu de șase ani și împreună au trei minuni care le bucură viața. Deși au trecut prin foarte multe încercări au reușit întotdeauna să găsească puterea să le depășească și să demonstreze că dragostea lor este puternică. Un singur lucru le-a mai rămas de bifat pentru ca totul să fie ca la carte. Nunta. De-a lungul anilor au existat tot felul de zvonuri legate de nunta celor doi, însă acum, Roxana Dobre face lumină.

”Da, o să facem și nunta, în sfârșit. Pentru că au fost momente ”nașpa” în viețile noastre și nu am avut cum să facem. Pentru al meu, e a doua oară, evenimentul ăsta. Adică știe cu ce se mănâncă… Pentru mine e primul eveniment din viața mea și îmi doresc să fie într-un moment liniștit” , a declarat Roxana Dobre pentru Antena Stars.

(CITEȘTE ȘI: CE A PRIMIT FLORIN SALAM DE LA IUBITA LUI, ROXANA DOBRE. E GESTUL LUNII )

Roxana Dobre: „Pentru mine este importantă cununia în fața lui Dumnezeu”

Viitoare mireasă spune că își dorește ca evenimentul să fie discret. Deocamdată nu au stabilit dacă atât cununia civilă cât și cea religioasă vor fi în aceeași zi. Însă, cel mai important este că vor ajunge, în sfârșit, în fața lui Dumnezeu.

”O să fie la anul, nunta. O să fie mică, cu siguranță va fi mică pentru că așa ne dorim. Nu știu dacă va fi în aceeași zi cu civila, nu ne-am gândit la asta, sincer. Aia civilă nu prea mă intresează, pentru mine nu e importantă. Pentru mine este importantă cununia în fața lui Dumnezeu” , a mai adăugat logodnica lui Florin Salam.

CITEȘTE ȘI: ” DRAMA PE CARE FLORIN SALAM A ASCUNS-O ÎN ULTIMA VREME. UN APROPIAT I-A POVESTIT SECRETUL DUREROS: “E APROAPE ORB, ADICĂ NU MAI DISTINGE DETALIILE”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *