Criza sanitară provocată de virusului SARS-CoV-2 nu pare că dă semne să înceteze în România, motiv pentru care Florin Călinescu şi-a închis restaurantul pe care îl deține în București. Mai mult, actorul a decis să lase în urmă viața agitată din Capitală și să se retragă o vreme la țară… mai exact: în localitatea natală a tatălui său.

Nu rata: Florin Călinescu și Andi Moisescu, test “La Măruță”. Cine are salariul mai mare? Răspunsul la cât are Esca

Din cauza pandemiei, Florin Călinescu a lăsat temporar viața de la oraș pentru cea de la țară

În vârstă de 64 de ani, Florin Călinescu locuiește de ceva timp în casa în care a copilărit și care se află în comuna argeșeană Băbana. Aici, juratul emisiunii “Românii au talent” are o mică fermă și muncește destul de mult.

“În comuna Băbana s-a născut tata şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi câini din rasa Schnauzer. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele, a declarat Florin Călinescu, potrivit ciao.ro.

În cadrul interviului, juratul show-ului “Românii au talent” a rememorat câteva dintre scenele trăite în copilărie și a subliniat că multe dintre jocurile știute de el sunt complet străine pentru copiii din noile generații.

Cu trecerea vremii, mă gândesc la multe lucruri din copilărie. De exemplu, de ce nu mai e zăpadă şi loc de săniuş. Noi ne dădeam cu sania aproape de casă şi aveam grijă doar să nu treacă vreo maşină. Şi nici nu prea treceau maşini pe atunci. Acum, pentru a merge la zăpadă, eşti nevoit să pleci la munte sau undeva departe de casă. Nu mai există poveşti la bradul de Crăciun. Poate din cauza schimbărilor climatice. Mai vedeţi copii care se joacă, de dimineaţă până seară, până la leşin, «Lapte gros» sau «Leapşa»?! Acum bucuria e un laptop, o tabletă, a mai povestit celebrul actor.

Află și: Florin Călinescu, unul dintre cei mai puțin avuți candidați pentru primăria Capitalei. De necrezut cât câștigă lunar actorul

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *