Fosta asistentă de la “Neatza cu Răzvan și Dani” este tare mândră de cât de mult i-a crescut burtica de gravidă. Astăzi, ea s-a lăsat fotografiată de logodnicul său și una dintre imagini i-a plăcut atât de mult, încât a publicat-o pe Instagram. La scurt timp după ce a dezvăluit câte săptămâni are sarcina, Flavia Mihășan a primit un mesaj impresionant de la o tânără care o admiră enorm.

Flavia Mihășan, fotografiată într-o bustieră și colanți

În vârstă de 36 de ani, Flavia Mihășan a mărturisit azi că cel de-al doilea copil se va naște peste patru luni și jumătate. Micul secret din familia pe care și-a construit-o alături de Marius Moldovan a fost divulgat prin intermediul unei poze de album în care poartă colanți speciali pentru gravide și o bustieră pentru perioada în care femeile alăptează. Întrebată dacă încă îl mai hrănește pe Carol la sân, vedeta a spus că nu. Prințul ei are un an și aproape șapte luni.

“(…). Sunt deja la jumătatea sarcinii și habar n-am când a trecut timpul. (…) #maternityWear #20weekspregnant (…)”, a scris fosta asistentă de la “Neatza” pe contul ei de Instagram.

“Superbă mămică”, Adorabilă”, “Naștere ușoară îți doresc” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea blondei, însă, urările copleșitoare primite de la Elena, o tânără care o admiră, i-au umplut ochii de lacrimi – mesajul acesteia îl puteți citi în imaginea de mai jos.

Însărcinată cu al doilea copil, Flavia Mihășan a postat azi o fotografie pe care i-a făcut-o partenerul ei de viață, Marius Moldovan © Instagram
Însărcinată cu al doilea copil, Flavia Mihășan a postat azi o fotografie pe care i-a făcut-o partenerul ei de viață, Marius Moldovan © Instagram

Nu rata: Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe Marius Moldovan că vor avea încă un copil

Flavia Mihășan și Marius Moldovan au un fiu împreună

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Fosta asistentă TV de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” a fost cerută de soție de Marius Moldovan la sfârșitul lunii mai 2019, iar ea a fost cea care a dezvăluit cum arată inelul de logodnă. Ei au devenit părinți pentru prima dată la mijlocul lunii iunie 2019; fiul lor se numește Carol.

Vezi și: Top 30 sexy-vedete umede la plajă. Ce locuri ocupă Daniela Crudu, Flavia Mihășan și Mădălina Ghenea în cel mai senzual clasament

Logodnicul Flaviei Mihășan este actor, fotomodel şi dansator profesionist; el a participat în 2017 la “Românii au talent” împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *