Alin, fiul celebrului Leo de la Strehaia, a ajuns, de urgență, la spital, din cauza unor problem de sănătate cu care se confruntă chiar de când era copil. De altfel, de multă vreme Alin își tratează infecțiile făcute ani la rândul cu injecții.

Chiar Alin avea să dezvăluie ce s-a întâmplat, scrie wowbiz.ro. ”A fost panică mare, mama s-a panicat foarte rău că am ajuns la spital, și prietenii, și fanii, toată lumea la fel. Vreaa să mulțumesc tuturor care mă susțin. Am avut niște probleme cu stomacul și cu spatele, aveam dureri mari și am decis să mă duc la spital, mi-am zis că e mai bine așa decât să stau să sufăr acasă. Am zis să merg să văd ce am, să fac niște analize… Va trebui să merg să mai fac niște teste, din fericire nu am COVID”, a explicat Alin, fiul lui Leo de la Strehaia. (CITEȘTE ȘI: LEO DE LA STREHAIA ARUNCĂ BOMBA LA FERMA: ”M-AM COMBINAT CU EA! MI-A ZIS CĂ ARE VREO 3-4 IUBIȚI ȘI SĂ-I CUMPĂR APARTAMENT!”)

Anca, fosta soție a lui Leo de la Strehaia, a povestit și ea ce s-a întâmplat. ”Eu eram foarte panicată pentru că Alin avea niște probleme încă de când era mic, a făcut foarte mult Moldamin, avea niște probleme cu gâtul și mi-era frică că a făcut probleme cu rinichii, că streptococul a ajuns acolo”, a dezvăluit Anca.

Cum și-a umilit Leo de la Strehaia fiul

Anca a plecat definitive din casa lui Leo de la Strehaia, iar Alin a decis să râmână cu mama lui. Leo a fost deranjat de decizia pe care fiul lui a luat-o. Pentru a se răzbuna, Leo de la Strehaia l-a umilit pe Alin. Astfel, a sugerat că nu ar fi tatăl biologic al lui David, fiul lui Alin. ”Nu vorbim despre nașă-ta! S-a dus… S-a dus! S-a ales praful de tot. Cu care nepoți stă? Cu David, al lui Alin? Păi ăla e nepotul ei? Nu se știe dacă e copilul lui Alin!”, a declarat Leo de la Strehaia într-o discuție cu una dintre finele sale, în discuție fiind implicat și numele lui Alin.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *