Feli se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră bine clădită, o fetiță minunată, dar și un bărbat care o iubește nespus de mult. Pentru ca tot tabloul să fie complet în viața artistei a avut loc și momentul mult așteptat: cererea în căsătorie. Vedeta a dezvăluit că nu se aștepta la o asemenea surpriză și a fost emoționată până peste cap.

De câțiva ani, Feli Donose trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Cătălin. Cei doi au împreună o fetiță minunată care le luminează viața zi de zi. Însă, exista ceva care le lipsea, unirea destinelor în fața lui Dumnezeu. Artista a mărturisit că momentul cererii în căsătorie a fost unul foarte emoționant.

„În mai a venit și m-o cerut de nevastă și prima dată nu am auzit de emoție, am fost surdă total, și a trebuit să mă mai ceară o dată, imediat după. Eu nu am răspuns nimic. M-am aruncat în canapea ca toate fetele astea pe care le vedeți pe Facebook că sunt cerute în căsătorie, emoționate, fără cuvinte. Exact așa siropoasă am fost și eu’,  a declarat Feli pentru revista Viva.

După cererea în căsătorie, toată lumea așteaptă marele eveniment, însă viitori miri nu se grăbesc. Feli și Cătălin încă nu au stabilit deocamdată data nunții.

„Nu ne-am gândit. E așa o chestie mai mult de alint, asta cu cerutul’, a mai adăugat artista.

Feli a devenit mămică

În urmă cu doi ani, Feli a devenit mămică. După operația de cezariană, artista și-a putut strânge în brațe minunea. Sensibilă din fire, cântăreața a numit-o pe cea mică „Nora Luna” . Artista și-a anunțat fanii că urmează să devină mămică prin intermediul piesei „Două inimi”. Din ziua în care s-a născut micuța Luna, Feli nu  a mai fost la fel. Artista s-a dedicat mult mai mult vieții de familie și a lăsat pe planul secund cariera artistică. În curând, pe 22 noiembrie, Nora Luna va împlini doi anișori și deja a început să primească cadouri.

CITEȘTE ȘI: ” DRAMA NEȘTIUTĂ A LUI FELI DONOSE: ”UN PIC MAI SUS DE NORI, ÎN CER, E…”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *