Fanii din mediul online ai lui Feli au fost surprinși, recent, de o dezvăluire pe care artista a făcut-o. Aceasta le-a povestit că la începuturile carierei sale, pe vremea când muzica era doar un hobby, a primit un telefon care i-a schimbat viața, la capătul celălalt se afla chiar Grasu XXL.

Feli a mărturisit că rapper-ul a fost cel care i-a dat aripi în cariera muzicală. Se pare că Grasu XXL a fost cel care a descoperit pentru prima oară talentul muzical al artistei. Acesta a sunat-o pe vreme când Feli lucra într-un restaurant și i-a propus să facă o piesă împreună, lucru ce a însemnat foarte mult pentru cântăreață și i-a dat încredere. (CITEȘTE ȘI: FELI, REACȚII CA-N FILME CÂND A VĂZUT INELUL DE LOGODNĂ. GESTUL FĂCUT DE ARTISTĂ CÂND CĂTĂLIN A CERUT-O DE SOȚIE)

 „Haideți să vă spun o poveste din viața mea, pe timp de zi! Grasu XXL este unul din cei mai calzi oameni și buni oameni din viața mea. Țin minte că atunci când locuiam în Cluj nu mă știa bine nici YouTube. Atât de la început de vis eram și lucram într-un fast-food chinezesc. Ziua munceam în fast-food și noaptea în studio sau în vârful patului scriam muzică și poezie

Într-o zi plină de muncă, în mijlocul zilei mai exact, spălând caserole în bucătărie mi-a sunat telefonul. Inițial am zis că îl las să sune și revin eu. Apoi ceva mi-a spus: Hai răspunde acuma! Ceva se schimbă. Am răspuns iar la celalalt capăt era Grasu care a auzit o piesă scăpată pe net cu mine și voia să cânt pe o piesa de-a lui.”, a mărturisit Feli.

„Grasu e în inima mea”

Feli a mai dezvăluit că a fost extrem de încântată la acel moment, de faptul că cineva i-a validat și recunoscut talentul. Iar pentru acest lucru o să îi rămână mereu recunoscătoare artistului. (VEZI ȘI: FELI DONOSE S-A LOGODIT! CUM A CERUT-O CĂTĂLIN DE SOȚIE: “A LUAT-O PE NORA LUNA ÎN BRAȚE ȘI A VENIT LA MINE”)

M-am dat șmechera pământului ca să nu se vadă bucuria și emoția și cred mai bine de 1 an a trecut până să ne vedem LIVE și să facem primul feat. Împreună..

De atunci, Grasu e în inima mea. Am un respect și un drag puternic pentru Dragoș OMUL și ARTISTUL cum rar am simțit și cum rar reușesc să descriu prin cuvinte. Mulțumesc, Gras! You are one of a kind!”, a mai spus Feli.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *