Eva Longoria spune că acest produs de beauty o face să se simtă încrezătoare

07 Dec Eva Longoria spune că acest produs de beauty o face să se simtă încrezătoare

Posted at 10:43h

in

Beauty

,

Stars
by

Produsele de frumusețe ne fac adesea să ne simțim bine în pielea noastră, sigure pe noi și gata să cucerim lumea. Este și cazul Evei Longoria. Deși ne putem pune de acord că ea a cucerit deja lumea, indiferent ce machiaj poartă, frumoasa actriță spune că acest produs de beauty o face să se simtă mai puternică decât oricând.

Eva Longoria a devenit mămică în urmă cu cinci luni, iar de atunci rutina ei de îngrijire și înfrumusețare a suferit câteva modificări. Actrița a vorbit despre acest lucru într-un interviu acordat GLAMOUR US. În plus, Eva a dezvăluit care este produsul care o face să se simtă încrezătoare ori de câte ori îl aplică.

Eva Longoria spune că acest produs de beauty o face să se simtă puternică

Rutina de îngrijire a tenului este, pentru Eva Longoria, alcătuită din câțiva pași simpli, dar importanți. „Sunt mare fan al cremelor de față, al serumurilor și al cremelor pentru ochi. Să folosesc întreaga linie [RevitaLift] este un must dimineața și seara. O fac cu religiozitate. Și celălalt lucru foarte important este protecția solară – o port în fiecare zi”, a explicat ea.

Ei bine, dacă tot acest ritual nu este suficient să îi dea încredere în sine, există un produs care schimbă instantaneu starea de spirit a Evei. „Un ruj roșu bun mă face să mă simt de parcă pot face orice”, a dezvăluit actrița.

Din păcate, însă, poartă mai rar acest look de când este mamă. „Port ruj roșu mai rar. Cu siguranță port mai puțin ruj și mai puțin fond de ten. Îl pup încontinuu și el mă ia mereu de față (fiul ei, n.r.). Așa că acum pun tot accentul pe gene”, a spus Eva. Mascara ei preferată este Voluminous Carbon Black Volumizing Mascara, de la L’Oréal. Același brand este responsabil și pentru fondul ei de ten preferat: Infallible. „Sincer, este favoritul meu, și îl găsești la supermarket”, a explicat Eva Longoria.

Foto: Hepta


Cezara Palade

palade.cezara@gmail.com

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *