Florescu Maria Emylia, cunoscută sub numele de Emy dansatoarea, este noua angajată a Direcției de Sănătate Publică București. Dansatoarea care apare în clipurile unor celebri maneliști le-a „suflat” postul celorlalți candidați. Blondina a obținut un punctaj neașteptat de mare și va ocupa postul de inspector de specialitate debutant. Cum a fost posibil? Ce „pârghii” a avut ea și n-au avut ceilalți?!

În data de 6 noiembrie, Direcția de Sănătate Publică a postat un anunț de angajare fără concurs pe perioadă determinată pentru mai multe posturi. Astfel, cei de la DSP aveau nevoie de doi medici de medicină generală, un medic stomatolog, un biolog, un asistent medical principal igienă, un asistent de medicină generală principal, cinci asistenți de medicină generală și un post de inspector de specialitate debutant. Surpriza vine abia acum. Postul de inspector de specialitate debutant a fost ocupat de dansatoarea Emy.

Vă întrebați cum a fost posibil? După ce și-a depus dosarul, Emy a susținut un interviu în data de 13 noiembrie și, întâmplător sau nu, s-a numărat printre cei „norocoși”. Tânăra a reușit să obțină un punctaj mult mai mare față de ceilalți 10 contracandidați. Maria Emylia Florescu a fost angajată în urma celor 93,33 de puncte obținute, punctaj mai mare și decât cel al medicului stomatolog și al unuia dintre cei doi medici de medicină generală angajați de DSP în urma interviurilor.

Cum se fac angajările la DSP pe timp de pandemie

Doar persoanele care „au pe cineva care știu la rândul lor pe cineva” puteau aplica pentru aceste posturi. De ce spunem asta? Păi, e foarte simplu. DSP București după ce a publicat anunțul angajării a lăsat la dispoziție doar 48 de ore pentru depunerea dosarelor. În plus, și afișarea rezultatelor selecției dosarelor s-a făcut pe repede înainte. În doar 24 de ore totul era pregătit.

Ce o recomandă pe Emy?

Maria Emylia Florescu a absolvit managementul turistic la Universitatea „Dimitrie Cantemir”, precum și cursurile Intact Media Academy. Însă, pentru postul de inspector de specialitate era nevoie de diplomă de licență în domeniul economic, juridic sau tehnic. Ceva pare să nu se lege în această ecuație, dar nu avem cum să aflăm, deocamdată, vreun răspuns. La fel cum nu avem de unde să știm  nici ce va face, mai exact, la DSP București asta pentru că în anunțul de angajare nu este menționat acest lucru. Ce știm este faptul că lunar dansatoarea maneliștilor va încasa 5.416 lei, în care intră și cunatumul sportului pentru condiții de muncă și indemnizația de hrană. Și să nu uităm și de sporul pe care Guvernul l-a institui pe perioada stării de alertă pentru angajații DSP-urilor.

Curios este și faptul că dansatoarea Emy nu încearcă pentru prima dată să se angajeze într-o instituție publică. Cu vreo patru ani în urmă, Emy a aplicat pentru un post de referent asistent la Oficiul Național al Registrului Comerțului- Direcția economică, dar nu a fost la fel de norocoasă. A obținut doar nota 2,50.

Cine este Emy, noua angajată a DSP București

Florescu Maria Emylia nu este străină de lumina reflectoarelor. Blonda a bifat câteva apariții în platoul emisiunii „Acces Direct ” alături de Viorel și Vulpița. Ba chiar, la un moment dat, a fost mărul discordiei dintre cei doi. 

Însă, până nu demult, Emy putea fi văzută în videoclipurile unor celebri maneliști. Cel mai recent videoclip în care noua angajată a DSP București a apărut este cel al lui Vali Vijelie. Blonda s-a unduit fără nicio reținere pe ritmurile piesei „Haide să bem”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *