Emily Burghelea este însărcinată în luna a șaptea și se pregătește să devină mămică pentru prima dată. A reușit să ascundă cu mult succes sarcina, vestea fiind dată abia în urmă cu două săptămâni. Iubitul ei misterios îi face toate poftele, iar fosta asistentă nu se plânge că-i este mai greu în această perioadă. A început, însă, să urce pe Instagram poze cu burtica de graviduță, mult apreciate de admiratorii ei.

Ultima ispravă i-a luat însă prin surprindere pe cei care o urmăresc atent pe frumoasa Emily. S-a pozat aproape goală, cu un maiou plasă pe ea, arătându-și burtica de graviduță în toată splendoarea. A acoperit, cu o badă neagră, ceea ce nu trebuia chiar văzut de toată lumea… ”Just you and me, baby”, a scris Emily în dreptul fotografiei. Iar fanii ei au reacționat imediat. ”Pot să fiu sinceră și să spun că nu-mi place combinația??? Sarcină ușoară”, ”E fată?”, ”Mi se pare genial faptul că deși ești însărcinată ai un corp atât de frumos”, ”Ești superbă, te admir mult”, ”Perfectăăă”, sunt câteva din mesajele transmise de admiratorii ei. (CITEȘTE ȘI: EMILY BURGHELEA, DEZVĂLUIRE ULUITOARE DESPRE SOȚUL EI: ”ATUNCI NE-AM DESPĂRȚIT! ERA UN CASANOVA!” ”AM INTRAT ÎN PERFUZII LA PROPRIU!”)

Emily Burghelea urca prima poză cu burtica de graviduță acum câteva zile, în care anunța ce se întâmplă cu ea. ”27 de săptămâni și totuși sunt mai energică și mai activă ca niciodată. Baby, I love you so much! You make me feel beautiful! Am ales să fac prima ședință foto în studio”, scria Emily. (NU RATA: CUM A REUȘIT EMILY BURGHELEA SĂ ȚINĂ SECRETUL SARCINII. „LA PATRU LUNI PUTEAI SĂ ZICI CĂ SUNT UN PIC BALONATĂ”)

Tot ea avea să pună și un prim clip cu bebelușul. Emily, care este însărcinată în șapte luni, a făcut anunțul pe Instagram. ”Mami filmează clip astăzi. Primul clip împreună cu bebe. Chiar dacă este încă în burtică, legătura dintre noi este atât de strânsă încât am impresia că zâmbește odată cu mine! Suntem acasă la @specialdrinks.delivery , ne-au pus la dispozitie locația lor de milioane si sunt mega recunoscătoare pentru asta! Casă și sediu în același loc! Ce poate să fie mai tare? THANK YOU SO MUCH GUYS!!! @rusu10 are cei mai tari prieteni! Am făcut plinul cu @vitaminaqua , @cristi_serb ne gateste, @picturagravide a venit să îmi picteze burtica, am adus cele mai cool ținute ever și prietenele mele sunt “pe felie”, una mai frumoasă ca alta dar despre asta nu vă spun prea multe, vă las să urmăriți clipul! La cât de bine ne mișcăm, în câteva zile este pe net! ?@bibanuinsta este fabulos! Le face pe toate și le face bine rău! Este multi talent! O să vedeți voi la ce mă refer. I’m sooo happy right now!  Tineți-vă bine că ce urmează o să zdruncine pereții!!!!”, a fost mesajul lui Emily.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *