Emily Burghelea este din ce în ce mai atrasă de industria muzicală. Fosta asistentă de la Acces Direct a lansat, recent, un videoclip alături de Anna Lesko și de Ra, prin care încinge imaginația bărbaților rău de tot. Blonda își arată ce are mai bun prin mișcări lascive și atingeri senzuale cu Anna Lesko.

Fosta asistentă de la „Acces Direct” vrea să rupă topurile muzicale. Dacă nu prin vocea pe care o are, măcar prin mișcările pe care le face. De curând, Emily Burghelea a lansat o piesă alături de Anna Lesko, Inacu Sterp, Costi Ioniță și Ra. Piesa pare să aibă succes la public, sau măcar la cel masculin. Nici nu e de mirare căci pe toată durata videoclipului Emily și Anna Lesko, chiar dacă nu se știau dinainte,  au dat dovată de foarte multă senzualitate.

” A fost o super experiență. Eu pe Anna nu o cunoșteam, dar pot să spun acum că e o tipă extraordinară. Am fost pe același vibe și asta a fost cel mai important. A fost ceva nou pentru mine, pentru că am spus și eu două vorbe într-o piesă și pentru mine e ceva entuziasmant” , a declarat Emily Burghelea pentru Fanatik.ro

Filmările pentru videoclip au durat ore bune

Videoclipul piesei „Place” a fost produs de Alex Ceaușu. Tot el este responsabil și pentru că filmările au durat câteva ore bune. Profesionist din fire, Ceaușu nu a vrut să se grăbească deloc și a vrut să surprindă fiecare mișcare lascivă făcută de Emily, dar și de Anna Lesko. Acest lucru, se pare, n-a deranjat-o deloc pe blondină căci așa mai prinde și ea puțină experiență.

„Filmările au durat până la 5 dimineața. Alex a filmat un clip înainte, iar noi am stat acolo destul de mult timp. Nu mă plâng, căci a fost extraordinar de bine, am avut timp să facem poze, materiale pentru Instagram…” , a mai adăugat blonda.

VEZI ȘI: ” CE AU PĂȚIT EMILY BURGHELEA ȘI IUBITUL EI ÎN TURCIA! FOSTA ASISTENTĂ TV A RĂMAS “GAJ” ÎN BENZINĂRIE PENTRU 3 DOLARI: “A FOST O ADEVĂRATĂ AVENTURĂ”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *