Problemele de sănătate par să nu se mai termine pentru Elena Merișoreanu. Interpreta de muzică populară a fost diagnosticată cu artroză și a fost supusă unei intervenții chirurgicale la un picior. În ultimele luni însă, lucrurile au mers din rău în mai rău. Astfel, medicii sunt nevoiți să o supună unei alte operații, de data aceasta la piciorul celălalt. 

Elena Merișoreanu este nevoită să ajungă din nou pe masa de operație pentru că durerile nu-i dau pace. Din cauza faptului că nu s-a menajat atât cât ar fi trebuit, durerea a apărut și la piciorul celălalt. Astfel, este nevoie de încă o intervenție chirurgicală.

„La piciorul stâng sunt operată, dar din păcate, pentru că l-am folosit foarte mult pe cel drept va trebui să mă operez și la el. Durerile sunt destul de mari și nu merită să suport. Așa că mă operez, pentru că așa este cel mai bine, ca să nu mai sufăr atât. Picioarele m-au durut întotdeauna. Am făcut tratamente, dar fără niciun rezultat. Atâta timp cât nu mai ai cartilaj, cartilajul nu se mai reface. 

CITEȘTE ȘI: „ELENA MERIȘOREANU, TESTATĂ PENTRU CORONAVIRUS: ”TOATĂ NOAPTEA NU AM ÎNCHIS OCHII DE FRICĂ

Elena Merișoreanu: „Nu mă doboară orice boală”

Vestea că va fi nevoită să mai îndure încă o intervenție chirurgicală nu a fost deloc pe placul artistei. În ultimii ani, Elena Merișoreanu a tot avut probleme de sănătate. A mers la medic, a făcut recuperare, dar niciodată atât cât a trebuit. Tocmai de aceea a ajuns din nou în această situație. Însă, chiar și așa, artista nu se sperie de operația în sine. Ceea ce o neliniștește cel mai tare este perioada de după intervenție.

Operația nu este grea, dar recuperarea durează trei luni, patru luni, depinde. La fel a durat și data trecută, a fost un proces destul de lung. Eu sunt o optimistă. Sunt foarte puternică și nu mă doboară orice boală.”, a declarat artista.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *