O parte din întrebările pe care designerul belgian și le-a pus în timpul realizării colecției Dries Van Noten primăvară-vară 2021 au fost ce domenii vor fi importante în viitor și dacă vom mai putea vorbi de modă. Un lucru a devenit repede clar, și anume că noua colecție trebuia să fie destul de simplă, dar nu plictisitoare – cu un aer fresh și optimist.

„Știi cât de mult îmi plăceau prezentările de modă? Întreaga colecție era construită în jurul prezentării pe podium. Dar de data aceasta, m-am gândit la haine ca pentru o ședință foto.”

Cum să găsești oportunități de dezvoltare acceptând limitările? Pentru prezentarea colecției Dries Van Noten primăvară-vară 2021 echipa creativă a brandului a luat în considerare sursele de lumină, culoarea, dorind să transmită mesajul individualității în detrimentul uniformității și găsirea frumuseții în lucrurile mărunte.

„Am vrut să lucrăm în jurul frumuseții care evocă energie – nu una care te face să visezi sau să te gândești la evenimente din trecut, făcându-te nostalgic”, spune designerul. „Scopul este să te direcționeze spre viitor, să ofere energie.”

Foto: Viviane Sassen

Citește în continuare Colecția Dior primăvară-vară 2021.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *