Simona Hapciuc de la Survivor România este o femeie extrem de puternică și determinată să câștige competiția din Republica Dominicană. Ceea ce nu multă lume știe este faptul că aceasta a fost părăsită de iubitul său chiar după ce a rămas însărcinată, iar în prezent, blondina își crește singură copilul. 

Simona Hapciuc este o mamă singură, dar fericită. Blondina are extrem de multă grijă de fiul său și nu a avut nicio reținere să recunoască faptul că iubitul ei a părăsit-o la scurt timp după ce a aflat că este însărcinată.

”El nu și-a cunoscut copilul, a decis să se retragă complet, eu am decis să nu-l caut, să nu-l dau în judecată pentru paternitate, pentru penisa alimentară. Dacă va simți el, la un moment dat, să facă acest lucru, atunci sigur va veni către copil.

Problema nu a fost el, pentru că el și-a dorit foarte mult copilul, amândoi l-am dorit, nu s-a întâmplat să rămân însărcinată, am lucrat să rămân însărcinată… Problema e că între timp a intervenit mama lui. Ea a fost tot mamă singură, tatăl lui l-a părăsit când el avea trei luni. Mama lui, efectiv, și-a transpus toată iubirea și toată viața către fiul ei” a spus Simona Hapciuc.

Fostul iubit al Simonei Hapciuc, controlat de mama lui

”El are 31 de ani și este foarte controlat de mama lui. Ca idee, după mine a avut o relație de doi ani și jumătate și fata respectivă, nu știu cum a aflat de copil. Și a văzut pozele cu copilul, fiu-meu semănând 100% cu taică-său. După ce s-au despărțit m-a căutat, mi-a spus cine este, că și-a dat seama din fotografii că este băiatul lui deși el mereu a negat, a spus că nu știe cu cine am făcut copilul. Și mi-a confirmat povestea mea, el este foarte influențat de mama lui. Tot mama lui l-a despărțit și de ea” a mai spus aceasta.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *