În urmă cu 13 ani în viața Biancăi Brad a avut loc un eveniment nefericit. Fiica vedetei s-a stins din viață la doar câteva zile de la naștere. Despărțirea de Emma a produs un gol imens în sufletul ei, iar din acel moment, viața actriței nu a mai fost la fel. Legătura dintre Bianca Brad și Emma a fost atât de puternică încât a rezistat și dincolo de moarte. Și mai mult, actrița mărturisește că primește semne de la micuța Emma. 

După foarte multe încercări de a deveni mamă, la un moment dat, Bianca Brad și-a îndeplinit visul. Din păcate, fiica ei a murit la câteva zile de la naștere și a adus o mare suferință în viața actriței, care lasă urme adânci și în prezent. Bianca Brad mărturisește că primește semne divine din partea fiicei sale. Un astfel de episod a avut loc în biserica în care a avut loc slujba de înmormântare a Emmei. În interiorul lăcașului sfânt a intrat o pasăre ce reprezintă simbolul vieții de apoi pe care o trăiește fiica ei.

„La început vânam aceste semne de la ea, mă bucuram. Cel mai mult m-am mirat când mi s-a așezat o rândunică în palmă, în condițiile în care sunt tare sperioase. A stat acolo până mi-am scos camera de fotografiat din geantă. Am ieșit afară, i-am dat apă, apoi s-a așezat pe umărul fiului meu, l-a ciugulit pe spate. Când am zis: ”Uită-te la cadru, ca să fac o poză!”, nu s-a uitat Luca, ci rândunica. ” , a declarat Bianca Brad pentru Impact.ro

Bianca Brad: „Nu-mi place să mă duc la mormânt pentru că mă izbește realitatea”

Artista mărturisește cu durere în suflet că nu poate merge la cimitir pentru a-și plânge fiica. Acest lucru ar face-o să se simtă și mai goală pe dinăuntru.

” Unele mămici merg foarte des la cimitir, ca să-și plângă copilul. Eu nu pot, nu-mi place să merg la mormânt, pentru că acolo mă izbește realitatea, nu suport să îi văd trupușorul în pământul ăla rece. Am născut-o în Germania, era cam singurul spital unde o puteam naște pe Emma, care avea malformații la inimă. Cei de acolo nu au fost de acord să-i aduc trupușorul în țară. Am luat foc, le-am spus să-mi plătească avionul ca să vin să pun o floare la mormântul fetei. Am revenit în România, fiica mea a rămas acolo, la morga, timp de o lună. Eram pe pilot automat, nu mai știam de mine. Cu șpăgi și cu bani dați peste tot am adus trupul ei în țară. „ , a mai adăugat Bianca Brad.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *