Toată lumea îl știe pe Sandu Ciorbă, dar nu mulți sunt cei care cunosc cea mai mare dramă din viața artistului. Acesta a trecut prin momente cumplite, atunci când a primit o veste dureroasă, în timp ce se afla la o cântare.

Sandu Ciorbă a trecut printr-o adevărată dramă, atunci când a fost nevoit să afle, în timp ce se afla la o cântare, că tatăl său a murit.

Extrem de trist, cu ochii în lacrimi, artistul a făcut dezvăluiri dureroase despre momentul în care a aflat că părintele său s-a stins din viață.

„Eram la o cântare când am aflat că tata a murit. Am continuat să cânt şi apoi le-am spus la băieţi că plec acasă că a murit tata. Colegii mei nu au crezut. Am plecat acasă şi după ce l-am înmromântat am scos o melodie, dar nu i-am dedicat-o tatălui. Memoria tatălui meu este în inima mea”, a spus Sandu Ciorbă.

Sandu Ciorbă a fost revelația lăutărească

Acum ceva timp, Sandu Ciorbă era revelația muzicii lăutărești. Melodiile acestuia erau fredonate de toți românii iubitori ai acestui gen și nu existau petreceri fără celebrele piese care te țineau pe ringul de dans.

Cu toate acestea, în ultima perioadă, Sandu Ciorbă nu a mai apărut în spațiul public și nici nu a mai lansat melodii noi, dar a rămas în amintirea publicului său cu tot ceea ce a făcut până acum.

Mai mult, în ultimii ani, Sandu Ciorbă a fost extrem de discret cu viața lui personală și chiar dacă a fost contactat de numeroase posturi de televiziune, artistul nu a mai vorbit demult în spațiul public.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *