Nicolae Guță este unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi, învârte banii cu lopata și s-a bucurat mereu de iubirea publicului său, însă puțini sunt cei care știu că a trecut prin numeroase drame și probleme, pentru a ajunge cine este astăzi.

Toată lumea știe că Nicolae Guță este un manelist de succes, dar puțini sunt cei care îi cunosc povestea de viață.

Înainte de a fi celebru, artistul a îndurat un chin de nedescris și a fost nevoit să muncească din greu pentru a-și câștiga existența, apoi să se însoare și să se maturizeze mai devreme decât îi era scris în destin.

Nicolae Guță, viață plină de probleme. S-a însurat la numai 14 ani!

La un moment dat, Nicolae Guță a vorbit deschis despre acest lucru, dar și despre modul în care s-a simțit doborât de drame și probleme.

„Vitregiile vieţii m-au lovit, am trecut prin nişte etape în care nu am crezut că voi mai exista sau că nu voi mai avea puterea să merg mai departe sau pur şi simplu am zis aici este sfârşitul meu de la nişte ani foarte fragezi”, a spus Nicolae Guţă la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Nicolae Guță s-a însurat la vârsta de 14 ani și de atunci a trebuit să își asume rolul de soț resposabil. „Eu la 14 ani am rămas fără tată. La 15, munceam cu târnăcopu şi lopata. M-am căsătorit la 14 ani jumate şi a trebuit să-mi asum rolul de soţ. Eu asa am fost educat de tatăl meu. Atunci când te numeşti ce te numeşti în casă, bărbat, şi porţi curea la pantaloni îţi revin şi nişte responsabilităţi”, a mai spus manelistul.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *