Bebe Cotimanis este unul dintre cei mai apreciați actori din țară și întotdeauna și-a încântat publicul cu o stare de bine. Ceea ce nu s-a știut, a fost că în viața acestuia, la o vârstă foarte fragedă s-a petrecut o adevărată dramă. Tatăl lui Bebe Cotimanis a murit într-un accident de mașină pe când actorul avea doar 13 ani. 

Actorul a rememorat greutățile prin care a trecut de-a lungul vieții. Un moment care i-a marcat existența a fost pierderea tatălui său. Avea doar 13 ani când s-a întâmplat tragedia, iar el împreună cu frații lui au fost crescut doar de mamă.

„Între mama și ceilalți este o distanță enormă, în sensul că ceea ce a însemnat mama pentru mine, ceilalți au însemnat mai puțin. Când eu am împlinit 13 ani, tata a murit într-un accident de mașină, iar mama ne-a crescut.”, a declarat Bebe Cotimanis pentru revista Unica.

Relația dintre Bebe Cotimanis și mama lui a fost una specială. El era cel care o ajuta să croitorească, iar ea îi era aproape și-l sprijinea oricând avea nevoie. Poate de aceea l-a și înțeles când i-a mărturisit că vrea să renunțe la Facultate de Construcții.

„Se ocupa cu croitoria, dar era croitoreasă de lux – Irina Loghin și acum poartă din rochiile făcute de ea! Mama ne-a păstrat în școală pe toți trei copiii: eu, Mircea și Laurențiu. Mircea este un cameraman renumit și foarte bun la Pro TV. Laurențiu a fost director de imagine la Televiziunea Română – a ieșit de curând la pensie.

Toți am fost păstrați în școală, grație mamei, care ne-a crescut cu acul de cusut și ață. Pe mine m-a ținut foarte aproape de ea, că uneori o ajutam să mai însăileze, să mai croitoricească, să mai măsoare. Numai eu știu câte rochii am îmbrăcat, ca să poată să tragă tivul drept jos! Eram modelul ei’, a mai declarat Bebe Cotimanis.

VEZI ȘI: ” CARMEN HARRA, DESPRE ANUL 2021: „E DOMINAT DE CIFRA ELIBERĂRII

Bebe Cotimanis: „Mama mi-a zis să fac în viață doar ce-mi place”

„Eram student la Construcții, 1977, după cutremur. Eram la seral – am vrut să muncesc, să o ajut pe mama. După șase luni de studenție, am anunțat-o pe mama că nu mai vreau să merg la facultate, pentru că nu îmi place viața de șantier. Ea era la mașina de cusut și muncea. I-am zis: „Mamă, eu nu mă mai duc la Construcții, pentru că nu cred că ăsta e drumul meu în viață’. Mama cosea în continuare.

Eu am ieșit din cameră, să nu văd cât de afectată e și cum o să plângă. Iar ea strigă de dincolo de ușă: „Hai, vino-ncoace!’. Și cu un zâmbet mare m-a luat în brațe și mi-a spus: „Te iubesc, pentru că procedezi exact cum am vrut eu să procedez toată viața! În viață să faci numai și numai ceea ce îți place! Mă bucur că m-ai anunțat, dar puteai să renunți oricum. Și știi de ce, Bebe? Pentru că e viața ta!’, își amintește actorul.

CITEȘTE ȘI: ” DORIAN POPA ARE PARTE DE UN ÎNCEPUT DE AN GREU: „A FOST DIAGNOSTICATĂ CU LEUCEMIE

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *