Viața Emiliei Ghinescu nu a însemnat doar zâmbete și bucurii, în spatele acestora se ascunde o adevărată dramă. Artista a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre perioada copilăriei. A fost nevoită să fugă de acasă din cauza tatălui vitreg și să găsească dragostea adevărată în brațele bunicilor.

De fiecare dată când urcă pe scenă sau apare la televizor, Emilia Ghinescu este toată un zâmbet. Însă, viața nu a fost deloc blândă cu ea. Abia acum, la 41 de ani, artista a găsit puterea să-și spună povestea. O poveste în care protagonista a fost bătută, nu a fost iubită de tată și încă de la o vârstă fragedă alegea să fugă.

„Părinții mei s-au despărțit când eu aveam 12 ani. Dacă eu până la 12 ani reușisem să fug de acasă și să ajung atât de departe, cu autobuzul, noaptea, până la bunicii mei, vă dați seama cât de mare era dorința mea să ajung acolo unde îmi era bine și să stau cu bunicii mei. Îmi era mai frică de ce era acasă decât de ce era în lume.

Bunica și bunicul au fost ca niște adevărați părinți pentru mine. Ei mă protejau. El știind acest lucru, în momentul în care bunica venea de la țară, de la Pitești mă amenința să nu spun ce bătăi primesc, pentru că ea o să plece la țară și eu o să rămân cu el.”, a povestit artista la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: „UN CUNOSCUT ARTIST TRĂIEȘTE O ADEVĂRATĂ DRAMĂ. FIICA LUI S-A STINS DIN VIAȚĂ LA DOAR 14 ANI

Emilia Ghinescu: „Tatăl meu mă amenința”

Pe parcursul copilăriei, interpreta de muzică populară și-a dorit să-și cunoască tatăl biologic. Bărbatul o abandonase, iar artista voia să-l cunoască și să-i ceară explicații. Voia să știe de ce a părăsit-o. Pe măsură ce anii au trecut, această dorință s-a risipit, iar Emilia Ghinescu nu a mai vrut să-l cunoască.

„I-am iertat pe amândoi dar nu i-am iubit pe niciunul. Pe primul meu tată nu am vrut să îl cunosc. Chiar dacă frații mei au insitat, înainte de a muri eu nu am simțit lucrul acesta. Atâta timp cât nu cunoști un om timp de 40 de ani…nu m-aș fi văzut.”, a dezvăluit cântăreața, la Antena Stars.

La un moment dat, tot l-a cunoscut. Se întâmpla la înmormântarea acestuia. Inițial nu a vrut să participe la slujbă, dar faptul că Dumnezeu a ajutat-o să-l ierte, a făcut-o să fie prezentă.

„Când am fost la înmormântare la tatăl meu adevărat, lângă sicriu eram eu, cea mai mare dintre copii, cei doi băieți și el mai avea o fată, dintr-o altă căsătorie, care nu a venit și cele două soții: mama și mama băieților. Trist să nu te plângă nimeni. Au vebit foarte mulți oameni din sat, pentru că știau că eu sunt acolo. N-am putut să plâng la comandă.”, a mai adăugat artista.

VEZI ȘI: „BOGDAN DE LA PLOIEȘTI, ALĂTURI DE THEO ROSE ÎN FINALA „BRAVO, AI STIL”. MESAJUL EMOȚIONANT TRANSMIS DE ARTIST. FANII AU FOST SURPRINȘI

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *