Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu sunt aproape de a deveni un cuplu. Cel puțin asta lasă de înțeles fosta soție a lui Alex Bodi, într-un interviu cu cărțile pe față dat alături de milionarul turc. La un moment dat, reporterul îi cere lui Cengiz să-i arate impresionanta locuință, iar acesta are un răspuns surprinzător. Spune că-i casa Biancăi!

Omul de afaceri la care Bianca ar fi fugit atunci când Alex Bodi a bătut-o măr a acceptat un interviu sincer despre viața lui, alături fiindu-i Bianca Drăgușanu. Care avea să rămână și ea mirată de cee ace a vea să spună cel care ar putea să-i devină iubit cât de curând. ”Sunt un om normal. Sunt cerchez, nu sunt turc, dar am venit în Turcia. Sunt un om de afaceri. Dar noi avem reguli. În ceea ce priveşte viaţa mea, da, toată lumea spune că este viaţă de gangster. Dar nu este viaţa unui gangster! Este viaţa unui bărbat adevărat”, a spus Cengiz Şıklaroğlu, în cadrul interviului de la Antena Stars. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A SURPRINS-O PE SOFIA CU UN CADOU DE MII DE LEI. CE I-A ADUS MOȘ NICOLAE MICUȚEI)

Bianca Drăgușanu s-a mutat în locuința lui milionarului Cengiz Şıklaroğlu: ”E casa Biancăi!”

Avea apoi să facă o declarație surprinzătoare. ”Putem să vedem câteva lucruri din casa ta, așa cum ne-ai promis? Animelale, Amșina din living…”, a întrebat reporterul. ”Bianca să vă arate. E casa Biancăi!”, a spus Cengis. Mirată, Bianca întreabă: ”Eu să le arăt?” Iar reporterul trage concluziile, către milionar: ”Deci ea este sponsorul tău. Ea are mulți bani și este șefa gangserului!”, spune reporterul. Intervine, imediat, Bianca: ”Nu sunt șefă, și nici șefa gansterului, dar cine știe??” (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI CENGIZ ŞIKLAROĞLU DUC RELAȚIA LA UN ALT NIVEL? MILIONARUL CERCHEZ: “EU AȘTEPT” | FOTO)

Legat de întâlnirea cu Alex Bodi, milionarul cerchez a declarat că fostul partener de viață al Biancăi i-a mărturisit că vrea pace. „Da, stătea acolo cu prietenii mei. Şi apoi a spus că vrea pace. Dar asta nu este important pentru mine”, a spus amicul Biancăi Drăgușanu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *