Dr. Mako și Sorina Bica au lansat piesa „Sweet Tattoo”, una în care se vorbește despre momentul maturizării și al îndrăgostirii. Fosta concurentă de la Vocea României  acceptat provocarea abordării unui gen muzical nou pentru ea.

De altfel, avea să-I atragă atenția lui Dr. Mako de la participarea la competiția de la Pro TV. „Încă de când am auzit-o la „Vocea României” mi-am dat seama că Sorina Bică are un timbru special. Și, fiindcă în muzica house și EDM am tot auzit voci deosebite, m-am bucurat să lucrăm împreună o temă pe arpegii de chitară acustică. A ieșit o piesă deep house interpretată sensibil de către Sorina, în care veți regăsi și inocența unor voci de copii. Este de fapt o reinterpretare cu „lalala” a refrenului, care, sper eu, vă va face să-l fredonați cu toții”, Dr. Mako a spus.

La rândul ei, Sorina avea să vorbească despre piesa care o prinde perfect. „Sunt o persoană căreia îi plac provocările pentru că prin prisma lor poți descoperi lucruri noi. Colaborarea cu Dr. Mako este o provocare, fiind un gen muzical pe care nu l-am abordat până acum. Piesa este mixul perfect dintre copilărie și iubire, două lucruri pe care niciun om nu ar trebui să le piardă vreodată. Mulțumesc, Dr. Mako și Voicea Media pentru această colaborare frumoasă!”, a declarat Sorina Bică.

Dr. Mako și Sorina, fostă concurentă la Vocea României, dau lovitura cu piesa Sweet Tattoo

Dr. Mako este compozitorul și producătorul român care, împreună cu Oana Radu și Eli, în 2014, a scos megahitului „Tu”, piesă ce are peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube. Încă din 2012, Alin Macovei, cu numele de scenă Dr. Mako, când intra oficial în industria muzicală, colaborând cu Bladi, a pășit sigur cu dreptul în această lume. Împreună au lansat piesele „Alive”, „Fly Around Me” și „You & Me”, care au intrat foarte repede în playlisturile radiourilor din Spania.

De-a lungul timpului, Dr. Mako a avut diverse colaborări cu frumoase voci de la concursul „Vocea României”: Oana Radu („Tu”, „Ea a fost prima”, „Dragostea-i nebună”, „Stai”), Ramona Nerra („Sorry”, „Let’s just dance”), Alina Statie („Luna”, „My kiss”).

Dr. Mako și Sorina, fostă concurentă la Vocea României, dau lovitura cu piesa Sweet Tattoo

Sorina Bică a început să ia lecții de chitară în anul 2012, pe care le-a pus în practică pe o perioadă de un an, după care a continuat cu lecțiile de canto. 2015 a fost pentru artistă anul unui nou început, devenind membru al trupei de cover, MashUp Band, din care face parte și-n prezent.

Anul 2016 a venit cu o nouă provocare pentru ea, participarea la Vocea României, unde, din nefericire, nu a reușit să depășească blindurile, dar îndrăzneața craioveancă nu s-a oprit aici și în 2018 a revenit cu și mai multă încredere în talentul ei, întorcând astfel trei din cele patru scaune ale antrenorilor și ajungând în etapele live.

Piesa interpretată din etapa live de pe 1 decembrie, „Hai, vino iar în gara noastră mică” a ajuns pe locul 27 pe YouTube în trending România. Cu toate că nu a reușit să meargă mai departe în concurs, aceasta se declară mulțumită că a putut intra în sufletele ascultătorilor.

Împreună cu colegii săi de la MashUp Band, a participat la sezonul din 2020 Românii au Talent.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *